Povezane vesti
Neverovatna scena u kvizu "Potera": Momak "pregazio" milicu pa napravio potez o kojem se od sinoć priča (video)
Blic 10.11.2020
Jedan takmičar u kvizu "Potera" oduševio je u ponedeljak veče mnoge gledaoce svojim znanjem, brzinom, ali i proslavom pobede. Zapravo, toliko je bio dobar da ga mnogi vide kao novog tragača u kvizu. Diplomirani politikolog i student filozofije Milan… »
Milan "oduvao" kraljicu kviza Potera, a motiv mu nije bio novac: Bio bih zadovoljan i sa 10.000 dinara
Mondo 10.11.2020
Sam dao 24 odgovora i pobedio tragača. Sam dao 24 odgovora i pobedio tragača. Diplomirani politikolog i student filozofije, Kragujevčanin Milan Bukvić (24) briljirao je i "razbio" tragača Milicu Jokanović u kvizu "Potera". Od tri učesnika, Milan je sam… »
Vesti dana »
Protest "Marš za pravosuđe": Dijana Hrka se obratila zaposlenima ispred Tužilaštva za organizovani kriminal VIDEO
Nova pre 1 satjoš 40 povezanih
Slovačka spremna da prekine izvoz struje Ukrajini i ne učestvuje u zajmu EU ako ne dobije naftu
Serbian News Media pre 1 satjoš 29 povezanih
"Voli Bog Lalata svog, junaci kao ja još u Srbiji traju": Reporterka Arene morala da prekida Lalatovića
Mondo pre 2 minutajoš 31 povezana
Produženje licence OFAC-a omogućava nesmetan rad NIS i JANAF do 20. marta 2026.
Naslovi.ai pre 3 satajoš 25 povezanih