Povezane vesti
Falčineli: Zvezda je moćna porodica, možemo mnogo
Nova 10.11.2020
Sedam utakmica – šest golova, to je učinak u Superligi Dijega Falčinelija, prvog Italijana u istoriji Crvene zvezde. Na meču protiv Inđije dva puta je zatresao mrežu i tako nastavio sjajan niz, jer je do sada ukupno odigrao 12 utakmica na kojima… »
„Ovaj klub ima moć, zahvalan sam Dekiju“
Vesti online 10.11.2020
Dijego Falćineli je na utakmici protiv Inđije postigao dva pogotka i tako nastavio sjajan niz, jer je do sada ukupno odigrao 12 utakmica na kojima je postigao osam golova, a upisao je i asistenciju. – Veoma sam srećan što sam nastavio sa golovima… »
Ovaj klub ima moć: Golgeter crveno-belih otkrio kako ga je Zvezda vratila u život – ‘Mnogo sam srećan u Beogradu’!
Hot sport 10.11.2020
Sedam utakmica – šest golova, to je učinak u prvenstvu prvog Italijana u istoriji Crvene zvezde. Dijego Falćineli je na utakmici protiv Inđije postigao dva pogotka i tako nastavio sjajan niz, jer je do sada ukupno odigrao 12 utakmica na kojima je… »
Vesti dana »

(Mape) počeo prvi pravi letnji toplotni talas! Temperatura skače na 36 stepeni, spremite se za tropske noći! Ovo je detaljna prognoza vremena za celu nedelju
Blic pre 1 satjoš 3 povezane

Napeto u Nišu i Novom Sadu: Demonstranti gađali jajima prostorije SNS, prisutan veliki broj pripadnika Žandarmerije (foto/video)
Blic pre 7 satijoš 5 povezanih

Sutra počinje EU Zelena nedelja: Niz događaja u Beogradu, Nišu i Novom Sadu
Blic pre 7 satijoš 2 povezane

Uoči pregovora u Briselu: Petković: Beograd neće dozvoliti otvaranje tema kojima nije mesto u dijalogu
Blic pre 2 satajoš 2 povezane