Povezane vesti
Bahati ćaletov sin slupao zlatnog poršea i bio sa pola estrade: Tvrdi da je poznata pevačica tražila savet od makroa!
Mondo 10.11.2020
Ističe da sve one njega jure! Ističe da sve one njega jure! Nikola Keljanović (21) u centar pažnje došao je kada je objavio snimak sa Novog Beograda, gde je slupao zlatnog "poršea" kog vozi već neko vreme. Ovaj mlad i očigledno vrlo bahat momak… »
"Bio sam sa pola estrade, jedna pevačica je pozvala makroa i rekla...": Bahati momak koji je slupao "poršea" opet šokira…
Blic 10.11.2020
Nikola Keljanović, bahati momak koji je u centar pažnje dospeo kada je u Beogradu slupao zlatnog "poršea", nastavlja da šokira sramnim izjavama. Kako je sada ispričao, navodno je imao afere sa mnogim pevačicama sa estrade. - Bio sam sa pola estrade… »
"Ćaletov sin" o početku poznate srpske pevačice: Otišla je kod makroa i rekla da hoće da se probije!
Telegraf 10.11.2020
- Jedna sada poznata pevaica pozvala je makroa i rekla je: "Ja hoću da se probijem. Možeš li da me naučiš kako se radi to i to" - tvrdi Nikola. Nikola Keljanović u centar pažnje došao je kada smo ga nedavno snimili kod Delta sitija, gde je slupao… »
Vesti dana »
Srpska lista osudila „uništenje“ kanala Ibar-Lepenac, zahteva istragu Kfora i Euleksa
Danas pre 5 satijoš 6 povezanih
Zelenski: Kraj ‘vruće faze’ rata ako neokupirani teritorij dođe pod kišobran NATO-a
Al Jazeera pre 6 satijoš 3 povezane
Petrušev načeo, Teodosić nastavio, Dobrić dovršio: Bajern u „Areni“ prošao kao Štutgart na „Marakani“
Danas pre 5 satijoš 3 povezane
Best On the internet Black-jack Real money United states Greatest Blackjack Game
PP media pre 2 satajoš 5 povezanih
Razrešene Jelena Tanasković i Anita Dimoski nakon hapšenja zbog urušavanja nadstrešnice
Danas pre 8 satijoš 1 povezana