Povezane vesti
Bahati ćaletov sin slupao zlatnog poršea i bio sa pola estrade: Tvrdi da je poznata pevačica tražila savet od makroa!
Mondo 10.11.2020
Ističe da sve one njega jure! Ističe da sve one njega jure! Nikola Keljanović (21) u centar pažnje došao je kada je objavio snimak sa Novog Beograda, gde je slupao zlatnog "poršea" kog vozi već neko vreme. Ovaj mlad i očigledno vrlo bahat momak… »
"Bio sam sa pola estrade, jedna pevačica je pozvala makroa i rekla...": Bahati momak koji je slupao "poršea" opet šokira…
Blic 10.11.2020
Nikola Keljanović, bahati momak koji je u centar pažnje dospeo kada je u Beogradu slupao zlatnog "poršea", nastavlja da šokira sramnim izjavama. Kako je sada ispričao, navodno je imao afere sa mnogim pevačicama sa estrade. - Bio sam sa pola estrade… »
"Ćaletov sin" o početku poznate srpske pevačice: Otišla je kod makroa i rekla da hoće da se probije!
Telegraf 10.11.2020
- Jedna sada poznata pevaica pozvala je makroa i rekla je: "Ja hoću da se probijem. Možeš li da me naučiš kako se radi to i to" - tvrdi Nikola. Nikola Keljanović u centar pažnje došao je kada smo ga nedavno snimili kod Delta sitija, gde je slupao… »
Vesti dana »

MUP: Uhapšen muškarac koji je na koncertu u Futogu gađao okupljene kesama napunjenim farbom
NIN pre 16 minutajoš 13 povezanih

Sejdinović: Rejting vlasti “u slobodnom padu”, nema povratka nazad
Novi magazin pre 26 minutajoš 15 povezanih

Počela prijava za besplatne udžbenike koje obezbeđuje Ministarstvo prosvete
Pressek pre 51 minutajoš 24 povezane

Blic: Pripadnik VS osuđen na 12 godina zatvora zbog sudara kod Raške u kom je stradalo pet osoba
Beta pre 1 satjoš 28 povezanih

Inspekcija otkrila prevare s kafom i higijenske propuste u maloprodaji
Serbian News Media pre 1 satjoš 16 povezanih