Повезане вести
Бахати ћалетов син слупао златног поршеа и био са пола естраде: Тврди да је позната певачица тражила савет од макроа!
Мондо 10.11.2020
Истиче да све оне њега јуре! Истиче да све оне њега јуре! Никола Кељановић (21) у центар пажње дошао је када је објавио снимак са Новог Београда, где је слупао златног "поршеа" ког вози већ неко време. Овај млад и очигледно… »
"Био сам са пола естраде, једна певачица је позвала макроа и рекла...": Бахати момак који је слупао "поршеа" опет шокира…
Блиц 10.11.2020
Никола Кељановић, бахати момак који је у центар пажње доспео када је у Београду слупао златног "поршеа", наставља да шокира срамним изјавама. Како је сада испричао, наводно је имао афере са многим певачицама са естраде. - Био… »
"Ћалетов син" о почетку познате српске певачице: Отишла је код макроа и рекла да хоће да се пробије!
Телеграф 10.11.2020
- Једна сада позната певаица позвала је макроа и рекла је: "Ја хоћу да се пробијем. Можеш ли да ме научиш како се ради то и то" - тврди Никола. Никола Кељановић у центар пажње дошао је када смо га недавно снимили код Делта… »
Вести дана »

Протест и инциденти испред просторија СНС: Присталице напредњака гађале јајима и флашама окупљене грађане, чуо се јак топовски удар
Данас пре 25 минутајош 1 повезана

Тешка несрећа код Шибеника: Једна особа погинула када је камион прешао у супротну траку и ударио у аутомобил
Блиц пре 20 минутајош 1 повезана

Приближава се Трампов рок, хоће ли притисак променити ток рата у Украјини?
Данас пре 5 сатијош 1 повезана

Османи примила писмо од Трампа: Амерички председник назвао Косово правим пријатељем САД
Блиц пре 45 минутајош 1 повезана

Вучић захвалио италијанској премијерки на подршци европском путу Србије и одржавању ЕКСПО
Данас пре 3 сатајош 1 повезана