Повезане вести
После короне, ја више нисам ја: Урадила је 4 теста, месец дана се борила са вирусом, а последице и даље осећа
Мондо 10.11.2020
Њено искуство било је тешко и ужасно болно. Њено искуство било је тешко и ужасно болно. Певачица Јелена Костов прележала је корона вирус још у првом таласу, а последице овог опаког вируса, каже, осећа и данас, иако је прошло… »
Српска певачица о борби са короном и последицама: "Ја више нисам ја. Осећам терет у грудима - остајем без ваздуха!"
Блиц 10.11.2020
Певачица Јелена Костов у првом таласу короне била је заражена опасним вирусом, а сада је открила како се борила са њим и које последице осећа и дан данас. - Било је ужасно тешко и ужасно болно, то су дани који не могу да се… »
Вести дана »
Трамп: САД би могле да изведу нови војни удар на Венецуелу, ми смо главни у тој земљи
Н1 Инфо пре 15 минутајош 13 повезаних
На данашњи дан, 5. јануар: Изашле "Новине сербске", умро Васко Попа, СССР лансирао васионски брод "Венера 5"...
Н1 Инфо пре 1 сатјош 3 повезане
Данас је Туциндан, време кад се спрема божићна печеница: Верује се да ове обичаје треба испоштовати
Мондо пре 1 сатјош 3 повезане
Две саобраћајне несреће током ноћи у Београду: Три особе повређене, превезене у Ургентни центар
Еуроневс пре 15 минутајош 3 повезане