Повезане вести
Породила се у 52.: Години, једва спаја крај с крајем - а сад има разлог за славље: "Звала ме је и родбина, сви су честитали"
Блиц 10.11.2020
Глумица Љиљана Јакшић данас је прославила 59. рођендан и открила која јој је тренутно највећа жеља. "Ево управо правим торту, ћеркица ми је још јуче певала: "Данас нам је диван дан, диван дан", звала ме је и родбина и… »
Глумица се породила у 6. Деценији, а сада има разлог за славље! Љиљана Јакшић има само једну жељу на свој рођендан!
Курир 10.11.2020
Глумица Љиљана Јакшић, многима је позната као Салвета из "Курсаџђија", док последњих годинама увесељава госте у Скадарлији. Она је данас прославила 59. рођендан, а ћерка Дарија, коју је добила у 52. години, рођенданску… »
Вести дана »

Смена сунца и облака: Данас до 19 степени, али ускоро стиже и киша
Еуроневс пре 1 сатјош 12 повезаних

уживо РАТ У УКРАЈИНИ Трамп: Зеленски ће тражити да пређе у офанзиву против Русије
Еуроневс пре 46 минутајош 10 повезаних

Скупштина наставља рад Посланици расправљају о закону који треба да убрза припреме за ЕКСПО Белграде 2027
Дневник пре 56 минутајош 6 повезаних

Хамас предао тела 2 таоца, поручио да треба времена да се из рушевина извуче још тела
Недељник пре 6 минутајош 6 повезаних

Боцан-Харченко: Снадбевање гасом биће стабилно, непрекидно и по најповољнијој цени
РТВ пре 21 минутајош 1 повезана