Повезане вести
Породила се у 52.: Години, једва спаја крај с крајем - а сад има разлог за славље: "Звала ме је и родбина, сви су честитали"
Блиц 10.11.2020
Глумица Љиљана Јакшић данас је прославила 59. рођендан и открила која јој је тренутно највећа жеља. "Ево управо правим торту, ћеркица ми је још јуче певала: "Данас нам је диван дан, диван дан", звала ме је и родбина и… »
Глумица се породила у 6. Деценији, а сада има разлог за славље! Љиљана Јакшић има само једну жељу на свој рођендан!
Курир 10.11.2020
Глумица Љиљана Јакшић, многима је позната као Салвета из "Курсаџђија", док последњих годинама увесељава госте у Скадарлији. Она је данас прославила 59. рођендан, а ћерка Дарија, коју је добила у 52. години, рођенданску… »
Вести дана »
ВиИКТОР Орбан се огласио дан после пораза: Деценијама верно служимо мађарском народу, наставиц́емо то да чинимо и у наредним годинама
Курир пре 40 минутајош 39 повезаних
Трамп: Почела америчка блокада Ормуског мореуза, Иран очајнички жели споразум
Спутник пре 1 сатјош 111 повезана
Вучић о изјави Петера Мађара за Н1: Реци ко кумује мом и Орбановом пријатељству - наш кум је "слобода"
Н1 Инфо пре 40 минутајош 233 повезане
Путеви Србије: Спремно дочекујемо појачан интензитет саобраћаја након ускршњих празника
РТВ пре 4 сатијош 22 повезане
Звезда се играла ватром, али фокус је био на другој утакмици: Обрадовић одмах упозорио – следећи меч је “живот или ништа”!
Хот спорт пре 39 минутајош 26 повезаних