Povezane vesti
On krenuo s puškom, a ja dignem ruku: Milan Vasić o susretu s terorističkom OVK - od straha nisam osećao telo
Mondo 10.11.2020
Jedan od najboljih srpskih glumaca otkriva detalje susreta na Kosovu kada je imao 19 godina. Jedan od najboljih srpskih glumaca otkriva detalje susreta na Kosovu kada je imao 19 godina Milan Vasić gostovao je u emisiji kolege Milana Kalinića, i opisao… »
Milan Vasić se prisetio traume: Našao sam se oči u oči sa OVK, od straha nisam osećao celo telo!
Kurir 10.11.2020
Milan Vasić opisao je mnoge neprijatne situacije koje je doživljavao dok je živeo na Kosovu. On je otkrio i kako je izgledao jedan dramatičan susret sa OVK (Oslobodilačka vojska Kosova) kada je imao 19 godina i priznao da ne zna kako je tada prošao bez… »
Vesti dana »
Nakon prohladnog jutra poslednjeg dana leta, popodne oblačno i kišovito
Glas Zapadne Srbije pre 2 satajoš 17 povezanih
Kapiten odbojkaša Srbije surovo iskren posle eliminacije na EP: „U nekim momentima je izgledalo negledljivo“
Danas pre 59 minutajoš 22 povezane
Anketa: Trampova popularnost na istorijski niskom nivou
Serbian News Media pre 2 satajoš 15 povezanih
Poštanska štedionica: Isplaćen prvi talas pomoći od 6.000 dinara, trenutno ograničena dostupnost mobilnog i elektronskog bankarstva
Moj Novi Sad pre 4 minutajoš 55 povezanih
Prvo oglašavanje Silvije Nedeljković iz porodilišta: Emotivna pomenula Boga, blizance čekala 17 godina
Telegraf pre 1 satjoš 15 povezanih