Povezane vesti
Krivokapić još nije postao premijer, a već ostao bez jednog ministra
Vesti online 10.11.2020
„Upravo sam obavestio mandatara da sam odlučio da povučem svoju kandidaturu za mesto unutrašnjih poslova u Vladi Crne Gore“, izjavio je advokat Nikola Terzić. Njega je Zdravko Krivokapić predložio kao ministra unutrašnjih poslova. Terzić se zahvalio na… »
Krivokapićeva vlada ostala bez jednog člana: Povučena kandidatura za jedno ministarstvo
Pravda 10.11.2020
"Isticano je da sam predstavnik nekakvih medijskih tajkuna i finansijskih oligarha ili da sam „iskoristio kumstvo“ i prijateljstvo da bih došao na poziciju. Javnost mora da zna, da ja nisam u životu ni upoznao većinu ljudi koje određeni predstavnici nove… »
Nikola Terzić povukao kandidaturu na mesto ministra policije
Nova 10.11.2020
Advokat Nikola Terzić koga je Zdravko Krivokapić predložio kao ministra unutrašnjih poslova obavestio ga je da je odlučio da povuče svoju kandidaturu na mesto ministra unutrašnjih poslova u novoj Vladi Crne Gore. Terzić se zahvalio na poverenju… »
Vesti dana »
Poznati Hrvat javno podržao "Lavinu": Poslao im snažnu poruku pred finale Evrovizije 2026 (foto)
Kurir pre 3 satajoš 25 povezanih
Blagojević: Drugačiji teren, veštačka trava, drugačiji ambijent
Sport klub pre 22 minutajoš 32 povezane
Radarski snimci najavljuju nevreme sa gradom i olujnim vetrom: Sručiće se na Srbiju, a ovde sve počinje
Mondo pre 39 minutajoš 21 povezana
Opozicija traži sednicu Odbora za odbranu i unutrašnje poslove zbog slučaja Milić
Beta pre 2 satajoš 14 povezanih
Dok je Sloba na VMA na ispiranju, njegova žena kipti od besa ispred. Samo jednu stvar ponavlja: "Šest godina ga molim"
Blic pre 57 minutajoš 16 povezanih