Povezane vesti
Ja sam prvi koji to kaže, evo kada se svet vraća u normalu: Profesor sa Oksforda rekao ono što sve zanima!
Mondo 11.11.2020
Ceo svet željno iščekuje kraj pandemije i vraćanje života u normalne tokove, a profesor sa Oksforda otkriva kada bi to moglo da se desi! Ceo svet željno iščekuje kraj pandemije i vraćanje života u normalne tokove, a profesor sa Oksforda otkriva… »
"Ja sam prvi koji će to reći": Profesor sa Oksforda otkrio kada bi svet mogao da se vratiti u normalu
Blic 10.11.2020
Nakon što je kompanija Fajzer juče objavila da je njihova vakcina protiv kovida-19 efikasna, Džon Bel, profesor medicine na Univerzitetu u Oksfordu, izjavio je da je Fajzerov tim demonstrirao "čudesnu efikasnost" i ocenio da bi svet mogao da se vrati… »
Vesti dana »
Vlada Srbije u subotu odlučuje o proglašenju dana žalosti zbog tragedije na Cetinju
In medija pre 4 satijoš 33 povezane
Negativan rekord: Đokoviću se nikada nije dogodio kiks kao u Brizbejnu
Danas pre 2 satajoš 30 povezanih
“Glavno pitanje je odakle „Novostima“ kopija tuđeg pasoša“: Šabić o objavljivanju isprava studenata, tvrdi da je režimski tabloid prekršio nekoliko zakona
Nova pre 1 satjoš 17 povezanih
U srpskom voću pronađen opasan metal: Izdato upozorenje u Belgiji zbog rizika po zdravlje
Mondo pre 3 satajoš 4 povezane
Prosvetari odgovaraju Vučeviću koji je zapretio i njima i đacima: “Nudimo mu naš posao, plata je i više nego stimulativna”
Pravda pre 8 minutajoš 25 povezanih