Povezane vesti
Terzić povukao kandidaturu za ministra unutrašnjih poslova; Krivokapić: Uskoro novi kandidat
RTV 11.11.2020
PODGORICA - Kandidat za ministra unutrašnjih poslova u novoj vladi Crne Gore Nikola Terzić saopštio je da je obavestio mandidatara Zdravka Krivokapića da povlači svoju kandidaturu za tu funkciju. "Upravo sam obavestio mandatara da sam odlučio da… »
Krivokapić: Imaćemo novog kandidata za ministra policije
RTS 11.11.2020
Mandatar Zdravko Krivokapić najavio je reorganizaciju i izmene u predloženom sastavu nove vlade Crne Gore. Zdravko Krivokapić je najavio novo rešenje za položaj ministra unutrašnjih poslova, koji je prema ranijem predlogu za sastav Vlade trebao da… »
Promena u krivokapićevoj kombinatorici: Terzić povukao kandidaturu za ministra unutrašnjih poslova
Večernje novosti 10.11.2020
NIKOLA Terzić, kandidat za ministra unutrašnjih poslova u Vladi Crne Gore saopštio je večeras da je povukao svoju kandidaturu na to mesto o čemu je obavestio mandatara Zdravka Krivokapića. - Profesor Kirvokapić je u pravu. Ja jesam bio nestranački… »
Vesti dana »
Počeo prekid vatre Izraela i libanskog Hezbolaha posle više od godinu dana borbi
BBC News pre 2 satajoš 28 povezanih
Skupština Srbije: Poslanici danas o predlogu državnog budžeta za 2025, verifikovani mandati trojici novih poslanika
Kurir pre 9 minutajoš 21 povezana
Rusija nastavlja dovođenje raketnog sistema "Sarmat" sa nuklearnim bojevim glavama u pripravnost
Euronews pre 52 minutajoš 15 povezanih
Meksiko uzvraća udarac! Uvodi carine Americi: "Niko neće pobediti u trgovinskom ratu"
Blic pre 27 minutajoš 7 povezanih
(FOTO/VIDEO) Inicijativa „Most ostaje“ ostavila šut ispred Skupštine grada, tvrdi da ne postoji projekat za novi most
N1 Info pre 33 minutajoš 4 povezane