Повезане вести

Са братом и сестром сам почела да се дружим тек када смо сви добили децу: Емина Јаховић о породичним односима

Са братом и сестром сам почела да се дружим тек када смо сви добили децу: Емина Јаховић о породичним односима

Мондо 11.11.2020
Певачица отркила детаље из детињства. Певачица отркила детаље из детињства. Певачица Емина Јаховић недавно је причала о свом тешком детињству, где је открила да је била опседнута Лепом Бреном, као и да је брат након смрти… »
Емина о односу с братом Мирсадом: У брату никада нисам имала друга, имао је три жене у кући...

Емина о односу с братом Мирсадом: У брату никада нисам имала друга, имао је три жене у кући...

Телеграф 11.11.2020
- Отац ми је умро кад сам имала 11 година, а мој брат је одмах морао да преузме улогу оца - рекла је певачица. Популарна певачица Емина Јаховић у Истанбулу живи с породицом, а највећа подршка јој је рођени брат, који такође живи… »
Мирсад и ја никад нисмо имали другарски однос: Емина Јаховић испричала истину о брату кошаркашу! Морао да сазри пре свих!

Мирсад и ја никад нисмо имали другарски однос: Емина Јаховић испричала истину о брату кошаркашу! Морао да сазри пре свих!

Курир 11.11.2020
Емина Јаховић одлучила је да проговори о односу са братом Мирсадом Туркчаном, некадашњим кошаркашем који је доживео популарност у Турској, али и велике успехе у Америци. "У брату никад нисам имала другара, а ни у сестри… »

Вести дана »