Povezane vesti
Sa bratom i sestrom sam počela da se družim tek kada smo svi dobili decu: Emina Jahović o porodičnim odnosima
Mondo 11.11.2020
Pevačica otrkila detalje iz detinjstva. Pevačica otrkila detalje iz detinjstva. Pevačica Emina Jahović nedavno je pričala o svom teškom detinjstvu, gde je otkrila da je bila opsednuta Lepom Brenom, kao i da je brat nakon smrti oca preuzeo njegovu… »
Emina o odnosu s bratom Mirsadom: U bratu nikada nisam imala druga, imao je tri žene u kući...
Telegraf 11.11.2020
- Otac mi je umro kad sam imala 11 godina, a moj brat je odmah morao da preuzme ulogu oca - rekla je pevačica. Popularna pevačica Emina Jahović u Istanbulu živi s porodicom, a najveća podrška joj je rođeni brat, koji takođe živi u Turskoj. Ipak… »
Mirsad i ja nikad nismo imali drugarski odnos: Emina Jahović ispričala istinu o bratu košarkašu! Morao da sazri pre svih!
Kurir 11.11.2020
Emina Jahović odlučila je da progovori o odnosu sa bratom Mirsadom Turkčanom, nekadašnjim košarkašem koji je doživeo popularnost u Turskoj, ali i velike uspehe u Americi. "U bratu nikad nisam imala drugara, a ni u sestri. Prijatelji su mi bili, ali… »
Vesti dana »
Studenti blokirali Akademiju umetnosti u Novom Sadu: Želimo da se utvrdi odgovornost za tragediju koja nam se dogodila
Danas pre 16 minutajoš 28 povezanih
Demonstranti u Seulu traže smenjivanje predsednika zbog pokušaja uvođenja vanrednog stanja
N1 Info pre 1 satjoš 44 povezane
Izrael izveo smrtonosne napade na centralnu Gazu, novi napadi na južni Liban, nasilje i na Zapadnoj obali
Glas Amerike pre 2 satajoš 17 povezanih
Određen pritvor aktivisti privedenom tokom protesta ispred novosadske skupštine
Slobodna Evropa pre 7 satijoš 14 povezanih
Tužilac Stefanović pozvao izborne članove Visokog saveta tužilaštva da podnesu ostavke
Radio sto plus pre 4 satijoš 13 povezanih