Povezane vesti
Neću da imam vanbračno dete: Luna progovorila o venčanju sa Markom, pa otkrila i koliko zarađuje!
Mondo 11.11.2020
Trudnica otvorila dušu! Trudnica otvorila dušu! Luna Đogani je u drugom stanju i čeka prvo dete sa verenikom Markom Miljkovićem, a nedavno je istakla da joj prija drugo stanje ali i da ima stvari koje su se promenile, poput mučnine, umora i da bi mogla… »
"Imala sam zdravstvenih problema! U trećem sam mesecu, mučnine su velike" Luna o trudnoći, evo šta kaže o polu bebe
Blic 10.11.2020
Bivša rijaliti učesnica Luna Đogani čeka prvo dete sa verenikom Markom Miljkovićem. Ona je sada otkrila kako podnosi trudničke dane. - Ušla sam u treći mesec i prelepo se osećam, nadam se da tako i izgledam. Imaš sreće što mi je danas dobar dan, inače… »
Vesti dana »

Šta je u aktovci koju Putin uvek nosi sa sobom? Na Aljasci će ga čuvati "musketari" od kojih se ne odvaja
Mondo pre 27 minutajoš 32 povezane

Uživo (foto, video) "dan d" na Aljasci Putin stiže u Ameriku, snimljen njegov konvoj, Tramp objavio poruku od dve reči: Lavrov natpisom na majici podigao buru
Blic pre 58 minutajoš 108 povezanih

Nekoliko desetina uhapšenih uključujući i maloletnike u Novom Sadu
Beta pre 43 minutajoš 107 povezanih

Čuveni sportista reagovao zbog prebijanja građana, snimak brutalnog nasilja policije u Valjevu ga „naterao“ da se oglasi
Nova pre 32 minutajoš 11 povezanih

U Srbiji u junu izdato više od 2.400 građevinskih dozvola, gradi se skoro 3.000 stanova
Euronews pre 1 satjoš 24 povezane