Povezane vesti
Od Beton hale do Pančevačkog mosta projekat koji će promeniti izgled Beograda: Radovi krajem 2021.
Telegraf 11.11.2020
"Ovo će biti najbolji projekat uređenja javnih prostora u prethodnih nekoliko decenija" Glavni urbanista Marko Stojčić rekao je da postoje velike šanse da krajem naredne godine počnu radovi na izgradnji linijskog parka. On je podsetio da je deset… »
Linijski park: Projekat koji će promeniti izgled Beograda, a za njegovu realizaciju zaslužni su ovi mladi ljudi (foto, video)
Blic 10.11.2020
Krajem naredne godine u Beogradu bi trebalo da počne izgradnja Linijskog parka, nove atrakcije prestonice koja će se prostirati na oko 4,6 kilometara, a na čijem idejnom rešenju je radilo 55 mladih ljudi. Svako od mladih arhitekata radio je na jednoj… »
Vesti dana »
Brnabić o divljanju u skupštini: Incidente izazvao zlf, prvi udarac zadao Đilas, moj mikrofon iščupao Aleksić! Ja sam ih sa svojih metar i 70 uterivala u klupe
Kurir pre 27 minutajoš 54 povezane
Primirje između Izraela i Hezbolaha se izgleda poštuje, Libanci se vraćaju u domove na jugu
Glas Amerike pre 1 satjoš 41 povezana
Stojmenović (ZLF) pre sednice Skupštine Beograda sto predsedavajućeg polila crvenom bojom
Beta pre 1 satjoš 22 povezane
Putin sprema "satanu", uništitelja kontinenata?! Moćni "Sarmat" se stavlja u stanje borbene pripravnosti? Svet u strahu od sledećeg poteza Rusije (foto, video)
Kurir pre 21 minutajoš 19 povezanih
Aktivisti koji se protive rušenju Starog savskog mosta prosuli šut ispred Skupštine Beograda
Beta pre 1 satjoš 9 povezanih