Povezane vesti
Predsednik Višeg suda: Nemamo suđenja za visoku korupciju
Nova ekonomija 11.11.2020
Predsednik Višeg suda u Beogradu Aleksandar Stepanović ocenio je da republička javna tužiteljka Zagorka Dolovac svojim medijskim nastupima šalje poruku da je Srbija kao skandinavska zemlja blagostanja, ali da se u sudu kojim predsedava ne obrađuje… »
Predsednik Višeg suda Stepanović: Dolovac daje izjave kao da živimo u Skandinaviji, nemamo suđenja za visoku korupciju
Radio 021 11.11.2020
"Da se ne lažemo, mi nemamo nijedan slučaj visoke korupcije u Višem sudu. Ja nisam u situaciji da vam kažem – mi smo imali člana srpske vlade, mi smo imali direktora javnog preduzeća (kojima se sudi)", kaže predsednik Višeg suda u Beogradu i jedan od… »
Predsednik suda: Za Dolovac sve kao da “cveta cveće”
Nova 11.11.2020
Predsednik Višeg suda u Beogradu Aleksandar Stepanović izjavio je da kada se čitaju intervjui republičke javne tužiteljke Zagorke Dolovac deluje je Srbija skandinavska zemlja blagostanja, "gde cveta cveće" i gde je potpuna idila. “Da se ne lažemo, mi… »
Predsednik Višeg suda: Slušajući Dolovac - utisak da je u Srbiji blagostanje
N1 Info 11.11.2020
Predsednik Višeg suda u Beogradu Aleksandar Stepanović izjavio je da kada se čitaju intervjui republičke javne tužiteljke Zagorke Dolovac deluje da je Srbija skandinavska zemlja blagostanja, "gde cveta cveće" i gde je potpuna idila. "Da se ne lažemo, mi… »
Predsednik Višeg suda: Kada čitate intervjue Dolovac, deluje kao da je u Srbiji blagostanje
Danas 11.11.2020
Predsednik Višeg suda u Beogradu Aleksandar Stepanović izjavio je da kada se čitaju intervjui republičke javne tužiteljke Zagorke Dolovac deluje je Srbija skandinavska zemlja blagostanja, „gde cveta cveće“ i gde je potpuna idila. „Da se ne lažemo, mi… »
Vesti dana »
Ukrajinski zvaničnici kritikovali odluku predsednika Poljske da Zelenskom oduzme odlikovanje
Serbian News Media pre 24 minutajoš 38 povezanih
Iran ponovo zatvara Ormuski moreuz, objavili iranski mediji! Iranska vojna komanda saopštila da su SAD i Izrael prekršili primirje: Zatvaranje je "prvi korak"
Kurir pre 49 minutajoš 24 povezane
Selektor Portugalije: „Ronaldo mora bude na terenu kada želite golove“
Sputnik pre 5 satijoš 80 povezanih
Fudbaleri Turske sa igračem više poraženi od Paragvaja, ništa od nokaut faze SP
RTV pre 1 satjoš 34 povezane