Повезане вести
Мирку Васиљевић годинама нико не зове за снимања: "Не знам зашто је то тако", а ево шта Вујадин дуго инсистира да она уради…
Блиц 11.11.2020
Гостујући у емисији "Балканском улицом" Мирка Васиљевић осврнула се на то што је већ неколико година без ангажмана у серијама и филмовима и открила да је Вујадин Савић одавно притиска да се венчају. - Немам позива за снимања… »
Мирка Васиљевић признала зашто је више не ангажују и ко је крив због тога
Вести онлине 11.11.2020
Тренутно живи на релацији Београд-Кипар. „То што ја имам троје деце не значи да ја сад само треба да будем мајка. Наравно, на првом месту сам њима мајка, али у мом пословном делу ја нисам прво мајка, него сам глумица, а код куће… »
Мирка Васиљевић признала да су јој три жене промениле живот, па открила истину о томе зашто више не глуми
Блиц 11.11.2020
Мирка Васиљевић говорила је о свом одрастању, породици, али и о глумачком послу. - Код мене је у животу све испало како ваља, иако сам дете деведесетих. Имала сам срећу јер су ми бака и дека са мајчине стране живели у… »
Балканском улицом: гост Мирка Васиљевић – 13. епизода
Нова 11.11.2020
"То што ја имам троје деце не значи да ја сад само треба да будем мајка. Наравно, на првом месту сам њима мајка, али у мом пословном делу ја нисам прво мајка, него сам глумица, а код куће сам прво мајка" рекла је глумица Мирка… »
Вести дана »
Студент Хоџић каже да је ударен с леђа у потиљак у Новом Саду, описао шта се догодило - објављен и снимак инцидента
Инсајдер пре 39 минутајош 1 повезана
"Сачуваћемо Матицу српску!" Вучевић о догађајима испред СНП у Новом Саду: "Шачица екстремиста жели да одређује ко може, а ко не може да дође"
Блиц пре 4 сатијош 5 повезаних
Новинар о нападу на студенте: Чини ми се да су само чекали прилику да их нападну
Данас пре 3 сатајош 1 повезана