Povezane vesti
Mirku Vasiljević godinama niko ne zove za snimanja: "Ne znam zašto je to tako", a evo šta Vujadin dugo insistira da ona…
Blic 11.11.2020
Gostujući u emisiji "Balkanskom ulicom" Mirka Vasiljević osvrnula se na to što je već nekoliko godina bez angažmana u serijama i filmovima i otkrila da je Vujadin Savić odavno pritiska da se venčaju. - Nemam poziva za snimanja, ne znam zašto je to… »
Mirka Vasiljević priznala zašto je više ne angažuju i ko je kriv zbog toga
Vesti online 11.11.2020
Trenutno živi na relaciji Beograd-Kipar. „To što ja imam troje dece ne znači da ja sad samo treba da budem majka. Naravno, na prvom mestu sam njima majka, ali u mom poslovnom delu ja nisam prvo majka, nego sam glumica, a kod kuće sam prvo majka“… »
Mirka Vasiljević priznala da su joj tri žene promenile život, pa otkrila istinu o tome zašto više ne glumi
Blic 11.11.2020
Mirka Vasiljević govorila je o svom odrastanju, porodici, ali i o glumačkom poslu. - Kod mene je u životu sve ispalo kako valja, iako sam dete devedesetih. Imala sam sreću jer su mi baka i deka sa majčine strane živeli u Nemačkoj, tamo sam išla i… »
Balkanskom ulicom: gost Mirka Vasiljević – 13. epizoda
Nova 11.11.2020
"To što ja imam troje dece ne znači da ja sad samo treba da budem majka. Naravno, na prvom mestu sam njima majka, ali u mom poslovnom delu ja nisam prvo majka, nego sam glumica, a kod kuće sam prvo majka" rekla je glumica Mirka Vasiljević u razgovoru… »
Vesti dana »

Opozicija predlaže 'Vladu narodnog poverenja', vlast odgovara: 'Vi nemate ničije poverenje'
BBC News pre 9 minutajoš 28 povezanih

Dekan Fizičkog fakulteta poručio ministarski prosvete: Dođite i uhapsite ceo fakultet
Danas pre 28 minutajoš 21 povezana

Dostojanstveno, uz suze, jecaje i molitvu sahranjena 31 žrtva požara; Kocevski: Uzrok tragedije nepoštovanje zakona i duboka sistemska korupcija
RTV pre 27 minutajoš 49 povezanih

Demonstracije ispred opštine Pančevo, policija spustila štitove (FOTO/VIDEO)
Danas pre 3 satajoš 15 povezanih

Nemački mediji o protestima i upotrebi zvučnog oružja: Vučić, ko to beše?
Danas pre 2 satajoš 27 povezanih