Povezane vesti
U studiju nastala pometnja! Ivan Milinković se dotakao bivše žene, voditeljka zbunjena:"Kad je to bilo, nisi nam prijavio…
Blic 11.11.2020
Pevač Ivan Milinković, nekadašnji član grupe "Legende", u dugogodišnjem je braku sa suprugom Micom, a u emisiji "Magazin in" ispričao kako su se njih dvoje upoznali i u jednom momentu se dotakao i bivše supruge. - Ona je bila inicijator, ali mi je… »
Potpuna pometnja u studiju: Ivan Milinković progovorio o detaljima iz ljubavnog života, pa se setio bivše žene!
Kurir 11.11.2020
Pevač Ivan Milinković otkrio je da je njegova sadašnja supruga prva prišla veoma samouvereno, pa se prisetio i bivše. - Ona je bila inicijator, ali mi je postavila pitanje: "Ne čini li ti se da sam ti zapala za oko?", argumentovano i veruj mi da je bilo… »
Vesti dana »
Borba sa velikim požarima u Srbiji: Kritično u Deliblatskoj peščari, stabilizacija na drugim lokacijama
Naslovi.ai pre 0 minutajoš 33 povezane
Čaušić o požaru u Deliblatskoj peščari: Stanovnici svih naselja bezbedni ali se situacija brzo menja
Beta pre 10 minutajoš 47 povezanih
Srbija pod snažnim toplotnim talasom, temperature dostižu 42 stepena
Naslovi.ai pre 10 minutajoš 57 povezanih
NUNS: Pismo ministra Bratine vlasniku Alpac Capitala je nedopustiv politički pritisak na N1 i Novu
N1 Info pre 2 satajoš 17 povezanih