Povezane vesti
U studiju nastala pometnja! Ivan Milinković se dotakao bivše žene, voditeljka zbunjena:"Kad je to bilo, nisi nam prijavio…
Blic 11.11.2020
Pevač Ivan Milinković, nekadašnji član grupe "Legende", u dugogodišnjem je braku sa suprugom Micom, a u emisiji "Magazin in" ispričao kako su se njih dvoje upoznali i u jednom momentu se dotakao i bivše supruge. - Ona je bila inicijator, ali mi je… »
Potpuna pometnja u studiju: Ivan Milinković progovorio o detaljima iz ljubavnog života, pa se setio bivše žene!
Kurir 11.11.2020
Pevač Ivan Milinković otkrio je da je njegova sadašnja supruga prva prišla veoma samouvereno, pa se prisetio i bivše. - Ona je bila inicijator, ali mi je postavila pitanje: "Ne čini li ti se da sam ti zapala za oko?", argumentovano i veruj mi da je bilo… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza za utorak, 23. septembar: Sunčano i veoma toplo, uveče naoblačenje
Novi magazin pre 6 satijoš 14 povezanih

MASA pozvala akademsku zajednicu da javno iskažu neslaganje sa režimom Aleksandra Vučića
Mašina pre 1 satjoš 16 povezanih

Ko je sve priznao Palestinu kao državu i kakav je stav zemalja Balkana
BBC News pre 1 satjoš 22 povezane

Srbija - Iran: Orlovi preživeli neviđenu dramu! Ispustili veliku prednost, pa as udarcem završili treći set!
Kurir pre 27 minutajoš 33 povezane

Poljski ministar zapretio Rusiji, govor u UN postao viralan: „Upozoreni ste, nemojte posle da se žalite“
Nova pre 2 satajoš 23 povezane