Повезане вести
"Др Кона на колац": Уклоњен сраман графит у Новом Саду, хитна реакција надлежних
Телеграф 11.11.2020
На стамбеној згради је била ј<е написана увредљива порука упућена доктору Предрагу Кону, члану Кризног штаба за борбу против корона вируса, са прецртаном Давидовом звездом. У Новом Саду је на углу Јована Дучића и Бате Бркића, на… »
Лекарска комора: Казнити оне који позивају на линч доктора Кона
Слободна Европа 11.11.2020
Лекарска комора Србије осудила је исписивање увредљивог графита у Новом Саду, који је упућен епидемиологу и члану Кризног штаба Србије, доктору Предрагу Кону, а који је освануо 11. новембра на фасади једне новосадске зграде… »
Графит мржње против др Кона: Антисемитска порука осванула на фасади зграде у Новом Саду, Вучевић оштро осудио овај сраман чин…
Вечерње новости 11.11.2020
УВРЕДЉИВИ графит антисемитског садржаја, усмерен против епидемиолога др Предрага Кона, освануо је јутрос на фасади стамбене зграде на новосадском Новом насељу. Засад непознати креатор увредљиве поруке спрејом је исписао „Др… »
Вучевић: Првенствено као човека, дубоко ме узнемио увредљив графит против једног од хероја нашег времена др Кона
Курир 11.11.2020
НОВИ САД - Као градоначелника Новог Сада, али првенствено као човека, дубоко ме узнемио увредљив графит антисемитског садржаја против једног од хероја нашег времена др Предрага Кона, и целе јеврејске заједнице. - Сигуран сам да… »
Вести дана »
Ђедовић: Држава ће учинити све да очува стабилност снабдевања горивом и енергетску стабилност
Бета пре 35 минутајош 37 повезаних
Невероватни редови за легализацију: "Блиц Бизнис" обишао Земун, грађани први дан похрлили да убележе некретнину (фото)
Блиц пре 40 минутајош 95 повезаних
Одложено суђење студентима ухапшеним након Видовданског протеста
Ин медија пре 25 минутајош 25 повезаних