Повезане вести

Овај вирус је ужасан, ћерка и ја се не мичемо из кревета: Сузана сваки дан прима инфузију и ваде јој крв

Овај вирус је ужасан, ћерка и ја се не мичемо из кревета: Сузана сваки дан прима инфузију и ваде јој крв

Мондо 11.11.2020
Креаторка се огласила и открила како се осећа. Креаторка се огласила и открила како се осећа. Модна креаторка, Сузана Перић и њена ћерка Тифани оболеле су од корона вируса. Сузана је била одговорна према себи и другима, те чим… »
Сузана о тешкој борби њене ћерке и ње против корона вируса: Не мичемо из кревета, на инфузији смо

Сузана о тешкој борби њене ћерке и ње против корона вируса: Не мичемо из кревета, на инфузији смо

Телеграф 11.11.2020
- Поред стварно ужасних симптома, болова у мишићима, мучнине, температуре, ту је и брига за моју ћерку, за маму и тату који су два спрата испод нас - рекла је Перићева. Дизајнерка Сузана Перић открила је како изгледа њена борба… »
Сузана Перић заражена короном: "Ћерка и ја сваког дана примамо инфузије, ваде нам крв. Ово је ужасно!"

Сузана Перић заражена короном: "Ћерка и ја сваког дана примамо инфузије, ваде нам крв. Ово је ужасно!"

Блиц 11.11.2020
Сузана Перић и њена ћерка Тифани, заражене су короном, а креаторка открива да ни она ни ћерке већ недељама не могу да устану из кревета. - Овај вирус је ужасан. Тифани и ја смо већ две и по недеље болесне, не мичемо се из… »

Вести дана »