Povezane vesti
Ovaj virus je užasan, ćerka i ja se ne mičemo iz kreveta: Suzana svaki dan prima infuziju i vade joj krv
Mondo 11.11.2020
Kreatorka se oglasila i otkrila kako se oseća. Kreatorka se oglasila i otkrila kako se oseća. Modna kreatorka, Suzana Perić i njena ćerka Tifani obolele su od korona virusa. Suzana je bila odgovorna prema sebi i drugima, te čim je osetila blagu… »
Suzana o teškoj borbi njene ćerke i nje protiv korona virusa: Ne mičemo iz kreveta, na infuziji smo
Telegraf 11.11.2020
- Pored stvarno užasnih simptoma, bolova u mišićima, mučnine, temperature, tu je i briga za moju ćerku, za mamu i tatu koji su dva sprata ispod nas - rekla je Perićeva. Dizajnerka Suzana Perić otkrila je kako izgleda njena borba sa koronom, te apelovala… »
Suzana Perić zaražena koronom: "Ćerka i ja svakog dana primamo infuzije, vade nam krv. Ovo je užasno!"
Blic 11.11.2020
Suzana Perić i njena ćerka Tifani, zaražene su koronom, a kreatorka otkriva da ni ona ni ćerke već nedeljama ne mogu da ustanu iz kreveta. - Ovaj virus je užasan. Tifani i ja smo već dve i po nedelje bolesne, ne mičemo se iz kreveta. Svaki dan primamo… »
Vesti dana »
Tramp: Evropljani su slabi, Rusija ima snažnu poziciju u ratu protiv Ukrajine
Beta pre 44 minutajoš 30 povezanih
Milan Nedeljković preuzima funkciju predsednika Uprave BMW AG od maja 2026.
Naslovi.ai pre 44 minutajoš 32 povezane
Pokrenuta Nacionalna platforma za praćenje cena u trgovinskim lancima u Srbiji
Naslovi.ai pre 2 satajoš 29 povezanih