Povezane vesti
Pevač koji se nudio da kopa krompir i dalje bez primanja: Niko mi nije ponudio posao! Samo mu oni pomažu
Mondo 11.11.2020
Oglasio se i otkrio kako živi. Oglasio se i otkrio kako živi. Hrvatski pevač i frontmen grupe Majke, muzičar Goran Bare (55), nedavno je javno otkrio da se nalazi na rubu egzistencije zbvog pandemije korna virusa i otkazivanja svih koncerata. On je… »
"Niko mi nije ponudio posao, uskaču mi prijatelji": Pevač koji je na rubu siromaštva i dalje bez primanja, evo kako sada živi…
Blic 11.11.2020
Hrvatski pevač Goran Bare nedavno je javno ispričao da se našao na rubu siromaštva, budući da su zbog pandemije korona virusa otkazani svi nastupi, te da traži bilo kakav posao koji bi mu doneo prihode. Za sada mu se, kako kaže, niko nije javio, ali mu… »
Vesti dana »
Uskršnji vikend donosi mraz, kišu i sneg: RHMZ objavio kada se očekuje zahlađenje u Srbiji
NIN pre 22 minutajoš 29 povezanih
Spreman plan za kraj rata! Dogovor mora biti postignut danas, u planu su dve faze: Tramp i Iran se spremaju za veliki preokret
Blic pre 2 satajoš 28 povezanih
Iran prosledio zahteve, pregovori „nespojivi sa ultimatumima i pretnjama“
Danas pre 12 minutajoš 34 povezane
Danas se navršava 85 godina od nemačkog bombardovanja Beograda u Drugom svetskom ratu
Beta pre 2 satajoš 20 povezanih
Naled: U Srbiji u 2025. podneto 162.746 zahteva za građevinske dozvole! Rast šesto odsto
Blic pre 12 minutajoš 17 povezanih