Povezane vesti
Dobacuješ mi, tako se ne vraća bivša žena: Maja čula da je Janjuš psuje, pa ga napala (video)
Mondo 11.11.2020
Bivši ljubavnici se posvađali. Bivši ljubavnici se posvađali. Vladimir Tomović, kao ovonedeljni gazda u Zadruzi, za potrčke izabrao je bivše ljubavnike Maju Marinković i Marka Janjuševića Janjuša, koji zajedno spavaju u sobi za izolaciju. Sada je došlo i… »
Ćerka te gleda, Da li se tako vraća bivša žena?! Maja Marinković čula kako je Janjuš psuje, pa navalila na njega! Viče na sav…
Kurir 11.11.2020
Maja Marinković je u izolaciji sa Markom Janjuševićem Janjušem, a svi su očekivali upravo ono što se desilo, a to je svađa između bivših ljubavnika. Janjuš je ležao u krevetu, pa je poručio Dragani da odnese Maji baterije. "Boli me stomak, nije mi dobro… »
Vesti dana »

Visoke temperature i vremenske nepogode u Srbiji: crveno upozorenje za Pomoravlje i jugoistok
Naslovi.ai pre 22 minutajoš 39 povezanih

EPS najavljuje poskupljenje struje i finansiranje iz sopstvenih sredstava uz stabilan rad kapaciteta
Naslovi.ai pre 52 minutajoš 22 povezane

Izrael započeo novu fazu ofanzive u Gazi uz mobilizaciju rezervista i proteste porodica talaca
Naslovi.ai pre 12 minutajoš 21 povezana

Novi detalji kamenovanja srpskih turista u Grčkoj, vozaču rasečena usna Oglasili se iz agencije
Alo pre 12 minutajoš 23 povezane

"Sastanak da, Moskva ne": Zelenski: Spremni smo za susret sa Putinom, Amerika mora da reaguje ako Rusi nisu
Blic pre 32 minutajoš 24 povezane