Povezane vesti
Dobacuješ mi, tako se ne vraća bivša žena: Maja čula da je Janjuš psuje, pa ga napala (video)
Mondo 11.11.2020
Bivši ljubavnici se posvađali. Bivši ljubavnici se posvađali. Vladimir Tomović, kao ovonedeljni gazda u Zadruzi, za potrčke izabrao je bivše ljubavnike Maju Marinković i Marka Janjuševića Janjuša, koji zajedno spavaju u sobi za izolaciju. Sada je došlo i… »
Ćerka te gleda, Da li se tako vraća bivša žena?! Maja Marinković čula kako je Janjuš psuje, pa navalila na njega! Viče na sav…
Kurir 11.11.2020
Maja Marinković je u izolaciji sa Markom Janjuševićem Janjušem, a svi su očekivali upravo ono što se desilo, a to je svađa između bivših ljubavnika. Janjuš je ležao u krevetu, pa je poručio Dragani da odnese Maji baterije. "Boli me stomak, nije mi dobro… »
Vesti dana »

Delegacija EU: Srbija dobila 51,7 miliona evra u okviru pretfinansiranja Plana rasta
RTV pre 4 satijoš 20 povezanih

NIS traži novu licencu za odlaganje sankcija SAD zbog ruskog vlasništva
Naslovi.ai pre 4 satijoš 23 povezane

Sud usvojio žalbu opozicije i poništio rešenje Gradske izborne komisije u Zaječaru
Nova pre 34 minutajoš 59 povezanih

Zabrinuta za žikino stanje! Dragana Katić se oglasila nakon što je Jakšić hospitalizovan - evo šta je rekla
Blic pre 1 satjoš 39 povezanih