Povezane vesti
Dobacuješ mi, tako se ne vraća bivša žena: Maja čula da je Janjuš psuje, pa ga napala (video)
Mondo 11.11.2020
Bivši ljubavnici se posvađali. Bivši ljubavnici se posvađali. Vladimir Tomović, kao ovonedeljni gazda u Zadruzi, za potrčke izabrao je bivše ljubavnike Maju Marinković i Marka Janjuševića Janjuša, koji zajedno spavaju u sobi za izolaciju. Sada je došlo i… »
Ćerka te gleda, Da li se tako vraća bivša žena?! Maja Marinković čula kako je Janjuš psuje, pa navalila na njega! Viče na sav…
Kurir 11.11.2020
Maja Marinković je u izolaciji sa Markom Janjuševićem Janjušem, a svi su očekivali upravo ono što se desilo, a to je svađa između bivših ljubavnika. Janjuš je ležao u krevetu, pa je poručio Dragani da odnese Maji baterije. "Boli me stomak, nije mi dobro… »
Vesti dana »

Beba (1) i muškarac (30) poginuli u sudaru Automobil se sudario sa teretnim vozilom kod Varaždina: Stravična saobraćajna nesreća
Kurir pre 12 minutajoš 22 povezane

Razoran zemljotres magnitude 8,8 pogodio Kamčatku, izazvao cunami i vulkansku erupciju
Naslovi.ai pre 1 satjoš 240 povezanih

Vremenska prognoza i upozorenje o vodostajima u Srbiji za kraj jula i početak avgusta
Naslovi.ai pre 2 satajoš 32 povezane