Povezane vesti
Majić: Jeftin lignit glavni uzrok zagađenja, postoji čitav lanac odgovornosti
N1 Info 11.11.2020
"Ja sam građanin koji se oseća vitalno ugroženim, okružen nečim što će da mi skrati život, kao i svim mojim sunorodnicima za nekoliko godina, i imam pravo da se bunim i da dišem kvalitetan vazduh. Voleo bih da isprovociram stručnjake koji se bave… »
Direktor Petnice: Građani kupuju jeftin ugalj, ne misle na posledice
Radio 021 11.11.2020
Beograd je poslednjih nedelja među najzagađenijim gradovima na svetu i iza sebe ostavlja indijske i pakistanske gradove, a direktor Istraživačke stanice Petnica Vigor Majić smatra da je za to kriva i "ugljarska mafija". Majić tvrdi da je za skok… »
Direktor Petnice: Kupuju jeftin ugalj, ne misle na posledice
Nova 11.11.2020
Beograd je poslednjih nedelja među najzagađenijim gradovima na svetu i iza sebe ostavlja indijske i pakistanske gradove, a direktor Istraživačke stanice Petnica Vigor Majić smatra da je za to kriva i "ugljarska mafija". Majić tvrdi da je za skok… »
Direktor Petnice: Kupuju jeftin ugalj, ne misle na posledice
Nova 11.11.2020
Vesti dana »
Održana sednica Odbora za obrazovanje nakon tragedije na Filozofskom: suprotstavljeni stavovi o odgovornosti i razlozima sazivanja
Insajder pre 3 satajoš 36 povezanih
BLISKOISTOČNI SUKOB: UN formiraju radnu grupu za bezbednost trgovine kroz Ormuz; Arakči: Osvetićemo se za napad na čeličane
RTV pre 2 minutajoš 32 povezane
Letnje računanje vremena u Srbiji počinje 29. marta pomeranjem sata za jedan čas unapred
Naslovi.ai pre 2 minutajoš 35 povezanih
Vremenske prilike i otežani uslovi na putevima u Srbiji tokom vikenda 28-29. mart 2026.
Naslovi.ai pre 12 minutajoš 51 povezana