Повезане вести
Мајић: Јефтин лигнит главни узрок загађења, постоји читав ланац одговорности
Н1 Инфо 11.11.2020
"Ја сам грађанин који се осећа витално угроженим, окружен нечим што ће да ми скрати живот, као и свим мојим сунородницима за неколико година, и имам право да се буним и да дишем квалитетан ваздух. Волео бих да испровоцирам… »
Директор Петнице: Грађани купују јефтин угаљ, не мисле на последице
Радио 021 11.11.2020
Београд је последњих недеља међу најзагађенијим градовима на свету и иза себе оставља индијске и пакистанске градове, а директор Истраживачке станице Петница Вигор Мајић сматра да је за то крива и "угљарска мафија". Мајић… »
Директор Петнице: Купују јефтин угаљ, не мисле на последице
Нова 11.11.2020
Београд је последњих недеља међу најзагађенијим градовима на свету и иза себе оставља индијске и пакистанске градове, а директор Истраживачке станице Петница Вигор Мајић сматра да је за то крива и "угљарска мафија". Мајић… »
Директор Петнице: Купују јефтин угаљ, не мисле на последице
Нова 11.11.2020
Вести дана »
УЖИВО Иранска влада потврдила: Ајатолах Али Хамнеи убијен у нападу САД и Израела
Невсмакс Балканс пре 17 минутајош 46 повезаних
Највећи шок у гласању стручног жирија: Александра Ковач дала нулу другом фавориту публике (фото)
Курир пре 1 минутјош 57 повезаних
У Србији данас претежно сунчано током дана, температуре до 19 степени
Еуроневс пре 51 минутајош 15 повезаних
Отказани данашњи летови из Београда за Дубаи, за лет за Доху се чека ново време
Вести онлине пре 17 минутајош 13 повезаних
Данас у Нишу студентски скуп "Држава, то смо ми": Шетња, програми и наступ Блокадног хора
Радио 021 пре 32 минутајош 5 повезаних