Povezane vesti
Majić: Jeftin lignit glavni uzrok zagađenja, postoji čitav lanac odgovornosti
N1 Info 11.11.2020
"Ja sam građanin koji se oseća vitalno ugroženim, okružen nečim što će da mi skrati život, kao i svim mojim sunorodnicima za nekoliko godina, i imam pravo da se bunim i da dišem kvalitetan vazduh. Voleo bih da isprovociram stručnjake koji se… »
Direktor Petnice: Građani kupuju jeftin ugalj, ne misle na posledice
Radio 021 11.11.2020
Beograd je poslednjih nedelja među najzagađenijim gradovima na svetu i iza sebe ostavlja indijske i pakistanske gradove, a direktor Istraživačke stanice Petnica Vigor Majić smatra da je za to kriva i "ugljarska mafija". Majić tvrdi da je za skok… »
Direktor Petnice: Kupuju jeftin ugalj, ne misle na posledice
Nova 11.11.2020
Beograd je poslednjih nedelja među najzagađenijim gradovima na svetu i iza sebe ostavlja indijske i pakistanske gradove, a direktor Istraživačke stanice Petnica Vigor Majić smatra da je za to kriva i "ugljarska mafija". Majić tvrdi da je za skok… »
Direktor Petnice: Kupuju jeftin ugalj, ne misle na posledice
Nova 11.11.2020
Vesti dana »
Tramp: Amerika spremna da okupira Gazu i pretvori je u „bliskoistočnu rivijeru"
BBC News pre 9 minutajoš 19 povezanih
Tragedija u Švedskoj: Najmanje 11 ljudi ubijeno u pucnjavi u školi za odrasle,među njima i napadač
Euronews pre 20 minutajoš 7 povezanih
EK postavila pravne temelje osnivanja – Specijalnog suda za zločin agresije protiv Ukrajine
Al Jazeera pre 38 minutajoš 1 povezana