Повезане вести
Мајић: Јефтин лигнит главни узрок загађења, постоји читав ланац одговорности
Н1 Инфо 11.11.2020
"Ја сам грађанин који се осећа витално угроженим, окружен нечим што ће да ми скрати живот, као и свим мојим сунородницима за неколико година, и имам право да се буним и да дишем квалитетан ваздух. Волео бих да испровоцирам… »
Директор Петнице: Грађани купују јефтин угаљ, не мисле на последице
Радио 021 11.11.2020
Београд је последњих недеља међу најзагађенијим градовима на свету и иза себе оставља индијске и пакистанске градове, а директор Истраживачке станице Петница Вигор Мајић сматра да је за то крива и "угљарска мафија". Мајић… »
Директор Петнице: Купују јефтин угаљ, не мисле на последице
Нова 11.11.2020
Београд је последњих недеља међу најзагађенијим градовима на свету и иза себе оставља индијске и пакистанске градове, а директор Истраживачке станице Петница Вигор Мајић сматра да је за то крива и "угљарска мафија". Мајић… »
Директор Петнице: Купују јефтин угаљ, не мисле на последице
Нова 11.11.2020
Вести дана »
Ректорски колегијум и декани факултета Универзитета у Београду издали саопштење поводом смрти студенткиње
Еуроневс пре 1 сатјош 2 повезане
(Видео) Полиција испред возила Бранка Бабића након страшног удеса Снимак са ауто-пута после језиве саобраћајке "краља обрва"
Блиц пре 5 минутајош 1 повезана