Повезане вести
Мајић: Јефтин лигнит главни узрок загађења, постоји читав ланац одговорности
Н1 Инфо 11.11.2020
"Ја сам грађанин који се осећа витално угроженим, окружен нечим што ће да ми скрати живот, као и свим мојим сунородницима за неколико година, и имам право да се буним и да дишем квалитетан ваздух. Волео бих да испровоцирам… »
Директор Петнице: Грађани купују јефтин угаљ, не мисле на последице
Радио 021 11.11.2020
Београд је последњих недеља међу најзагађенијим градовима на свету и иза себе оставља индијске и пакистанске градове, а директор Истраживачке станице Петница Вигор Мајић сматра да је за то крива и "угљарска мафија". Мајић… »
Директор Петнице: Купују јефтин угаљ, не мисле на последице
Нова 11.11.2020
Београд је последњих недеља међу најзагађенијим градовима на свету и иза себе оставља индијске и пакистанске градове, а директор Истраживачке станице Петница Вигор Мајић сматра да је за то крива и "угљарска мафија". Мајић… »
Директор Петнице: Купују јефтин угаљ, не мисле на последице
Нова 11.11.2020
Вести дана »
Ситуација са НИС-ом под америчким санкцијама: рок за решење и преговори о продаји удела
Наслови.аи пре 1 сатјош 28 повезаних
НБС предузела мере за додатну стабилност мењачког тржишта да би снабдевање девизама било ефикасније
Нова економија пре 32 минутајош 29 повезаних