Повезане вести

Рат бивших супружника! Ана Севић: У Дарковом ријалитију не учествујем!

Рат бивших супружника! Ана Севић: У Дарковом ријалитију не учествујем!

Вести онлине 12.11.2020
Фолкер Дарко Лазић и његова бивша супруга, певачица Ана Севић, јавно су се сукобили због његове тврдње да њихову ћерку Лорену није видео годину дана, па су претили једно другом тужбама и социјалним службама. Ана је бившег… »
Дарко рекао да се помирио са Аном, она побеснела! "Једном сам већ доказала да говори неистину, у Лазићевом ријалитију нећу да…

Дарко рекао да се помирио са Аном, она побеснела! "Једном сам већ доказала да говори неистину, у Лазићевом ријалитију нећу да…

Блиц 12.11.2020
Фолкер Дарко Лазић изјавио је да се помирио са бившом супругом Аном Севић, након што га је јавно оптужила да лаже, те најавила суђење са њим због неисплаћених алиментација за њихову ћерку Лорену. Дарко је рекао да су се све… »
"Дарко опет лаже"?! Певачица Ана Севић тврди да се нису помирили - "ја у његовом ријалитију нећу да учествујем"

"Дарко опет лаже"?! Певачица Ана Севић тврди да се нису помирили - "ја у његовом ријалитију нећу да учествујем"

Мондо 12.11.2020
Певачица поново демантовала бившег супруга! Певачица поново демантовала бившег супруга! Дарко Лазић открио је да је коначно постигао компромис са бившом супругом Аном Севић, након хаоса који је настао када је изјавио да њихову… »

Вести дана »