Povezane vesti

Rat bivših supružnika! Ana Sević: U Darkovom rijalitiju ne učestvujem!

Rat bivših supružnika! Ana Sević: U Darkovom rijalitiju ne učestvujem!

Vesti online 12.11.2020
Folker Darko Lazić i njegova bivša supruga, pevačica Ana Sević, javno su se sukobili zbog njegove tvrdnje da njihovu ćerku Lorenu nije video godinu dana, pa su pretili jedno drugom tužbama i socijalnim službama. Ana je bivšeg javno demantovala… »
Darko rekao da se pomirio sa Anom, ona pobesnela! "Jednom sam već dokazala da govori neistinu, u Lazićevom rijalitiju neću…

Darko rekao da se pomirio sa Anom, ona pobesnela! "Jednom sam već dokazala da govori neistinu, u Lazićevom rijalitiju neću…

Blic 12.11.2020
Folker Darko Lazić izjavio je da se pomirio sa bivšom suprugom Anom Sević, nakon što ga je javno optužila da laže, te najavila suđenje sa njim zbog neisplaćenih alimentacija za njihovu ćerku Lorenu. Darko je rekao da su se sve lepo dogovorili… »
"Darko opet laže"?! Pevačica Ana Sević tvrdi da se nisu pomirili - "ja u njegovom rijalitiju neću da učestvujem"

"Darko opet laže"?! Pevačica Ana Sević tvrdi da se nisu pomirili - "ja u njegovom rijalitiju neću da učestvujem"

Mondo 12.11.2020
Pevačica ponovo demantovala bivšeg supruga! Pevačica ponovo demantovala bivšeg supruga! Darko Lazić otkrio je da je konačno postigao kompromis sa bivšom suprugom Anom Sević, nakon haosa koji je nastao kada je izjavio da njihovu ćerku Lorenu nije… »

Vesti dana »