Повезане вести

Др Валентина Милеуснић након постхумног одликовања свог супруга: "Осећања су ми помешана, поред поноса осећам и велику тугу…

Др Валентина Милеуснић након постхумног одликовања свог супруга: "Осећања су ми помешана, поред поноса осећам и велику тугу…

Блиц 12.11.2020
Поводом обележавања Дана примирја у Првом светском рату додељена су признања појединцима и институцијама који су допринели борби против ковида-19. Поред бројних личности, златном медаљом за заслуге постхумно је одликован и… »
Вучићево ордење по политичком кључу

Вучићево ордење по политичком кључу

Данас 12.11.2020
Председник Србије јуче одликовао појединце и институције који су се истакли током борбе на сузбијању короне Поводом обележавања Дан примирја у Првом светском рату, председник Србије Александар Вучић уручио је јуче одликовања… »
Вучић: Бескрајно сам захвалан нашим херојима

Вучић: Бескрајно сам захвалан нашим херојима

Нова 12.11.2020
Председник Србије Александар Вучић поручио је да је бескрајно захвалан херојима којима су уручена одликовања због заслуга у борби против коронавируса. “Бескрајно сам захвалан нашим херојима”, написао је синоћ Вучић на званичном… »
"Бескрајно сам захвалан нашим херојима": Вучић захвалио људима којима су данас уручена одликовања

"Бескрајно сам захвалан нашим херојима": Вучић захвалио људима којима су данас уручена одликовања

Блиц 11.11.2020
Председник Србије Александар Вучић поручио је вечерас да је бескрајно захвалан херојима којима су уручена одликовања због заслуга у борби против корона вируса. - Бескрајно сам захвалан нашим херојима - написао је Вучић на… »

Вести дана »