Povezane vesti
Pokrenuta kampanja i peticija pod nazivom „Ne snimaj mi lice“
Danas 12.11.2020
Kampanja za zabranu pametnog nadzora i u Beogradu Organizacija za zaštitu ljudskih prava u digitalnom okruženju, SHARE Fondacija iz Beograda, u koaliciji sa Evropskom mrežom za digitalna prava “EDRi” i više evropskih i svetskih organizacija… »
Pokrenuta peticija protiv biometrijskog nadzora "Ne snimaj mi lice!"
Nova ekonomija 12.11.2020
SHARE Fondacija je zajedno sa Evropskom mrežom za digitalna prava "EDRi" i više evropskih i svetskih organizacija pokrenula kampanju za zabranu masovnog biometrijskog nadzora u javnim prostorima evropskih gradova, i pozvala građane da je potpišu na… »
Peticija protiv biometrijskog nadzora: Ne snimaj mi lice
Nova 12.11.2020
Grupa pojedinaca i organizacija okupljena oko portala hiljadekamera.rs pokrenula je onlajn peticiju kojom se od Vlade, Skupštine i drugih nadležnih organa traži da bez odlaganja zabrane upotrebu tehnologije za biometrijski nadzor koji ugrožava prava i… »
SHARE: "Ne snimaj mi lice" - kampanja za zabranu pametnog nadzora i u Beogradu
N1 Info 12.11.2020
Organizacija za zaštitu ljudskih prava u digitalnom okruženju, SHARE Fondacija iz Beograda, u koaliciji sa Evropskom mrežom za digitalna prava “EDRi” i više evropskih i svetskih organizacija, pokrenula je kampanju za zabranu masovnog biometrijskog… »
Vesti dana »
U iščekivanju razgovora Moskva tvrdi pazar: Hoće li Tramp popustiti, a Putin dobiti ono što želi?
Danas pre 7 satijoš 1 povezana
Evo koliko godina robije preti ženi koja je ljubavniku prosula kiselinu po genitalijama: Muškarac umro posle mesec dana borbe, ona danas uhapšena
Blic pre 4 satijoš 1 povezana
„Postoje samo dva pola – muški i ženski“: SAD obustavile izdavanje pasoše sa oznakom X
Danas pre 10 satijoš 1 povezana