Povezane vesti
Gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić pozitivan na korona virus
Slobodna Evropa 12.11.2020
Gradonačelnik Banjaluke (sjeverozapad BiH) Igor Radojičić pozitivan je na korona virus i nalazi se na kućnom liječenju. Na svom Twitter profilu Radojičić je u četvrtak, 12. novembra naveo da ima povišenu temperaturu i respiratorne poteškoće, te… »
Gradonačelnik Banjaluke pozitivan na koronu: Prvo mu stigao negativan nalaz, sada otežano diše
Telegraf 12.11.2020
Zaraženi i članovi Radojičićeve porodice. Gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić pozitivan je na korona virus. Radojičić je na Tviteru objavio da je PCR testiranje potvrdilo prisustvo virusa korona. - Iako sam na brzom testu u utorak uveče imao… »
Gradonačelnik Banjaluke pozitivan na koronu: Radojičičć na kućnom lečenju, ima povišenu temperaturu
Večernje novosti 12.11.2020
GRADONAČELNIK Banjaluke Igor Radojičić objavio je na svom Tviter nalogu da je pozitivan na virus korona. - Iako sam na brzom testu u utorak uveče imao negativan ishod upravo sam obavešten da sam na PCR testiranju pozitivan na virus korona! Kao i… »
"Imam povišenu temperaturu i respiratorne poteškoće": Gradonačelnik Banjaluke, ipak, pozitivan na koronu
Blic 12.11.2020
Gradonačelnik Banjaluka Igor Radojičić objavio je da je, ipak, pozitivan na virus korona - Iako sam na brzom testu u utorak uveče imao negativan ishod - upravo sam obavešten da sam na PCR testiranju pozitivan na virus korona! Kao i veći deo moje… »
"Imam povišenu temperaturu i respiratorne poteškoće" Gradonačelnik Banjaluke ipak pozitivan na korona virus
Srbija danas 12.11.2020
PCR test pokazao pozitivan rezultat. Gradonačelnik Banjaluka Igor Radojičić objavio je da je, ipak, pozitivan na virus korona. - Iako sam na brzom testu u utorak uveče imao negativan ishod - upravo sam obavešten da sam na PCR testiranju pozitivan na… »
Vesti dana »
U sredu Dan žalosti u Srbiji zbog pogibije osam osoba u požaru u domu za stare u Barajevu
Beta pre 1 satjoš 83 povezane
Protest dela prosvetnih radnika na platou ispred Filozofskog fakulteta u Beogradu
RTS pre 38 minutajoš 66 povezanih
Viši sud obustavio izvršenje odluke o potpunoj obustavi rada advokata
Euronews pre 26 minutajoš 31 povezana
Ponedeljak i utorak dani žalosti u Raški zbog pogibije troje mladih
Danas pre 14 satijoš 8 povezanih
Vučić iz švajcarskog vojnog aviona poziva građane da predlože ime pokreta
Danas pre 15 minutajoš 37 povezanih