Повезане вести
Градоначелник Бањалуке Игор Радојичић позитиван на корона вирус
Слободна Европа 12.11.2020
Градоначелник Бањалуке (сјеверозапад БиХ) Игор Радојичић позитиван је на корона вирус и налази се на кућном лијечењу. На свом Твиттер профилу Радојичић је у четвртак, 12. новембра навео да има повишену температуру и… »
Градоначелник Бањалуке позитиван на корону: Прво му стигао негативан налаз, сада отежано дише
Телеграф 12.11.2020
Заражени и чланови Радојичићеве породице. Градоначелник Бањалуке Игор Радојичић позитиван је на корона вирус. Радојичић је на Твитеру објавио да је ПЦР тестирање потврдило присуство вируса корона. - Иако сам на брзом тесту у… »
Градоначелник Бањалуке позитиван на корону: Радојичичћ на кућном лечењу, има повишену температуру
Вечерње новости 12.11.2020
ГРАДОНАЧЕЛНИК Бањалуке Игор Радојичић објавио је на свом Твитер налогу да је позитиван на вирус корона. - Иако сам на брзом тесту у уторак увече имао негативан исход управо сам обавештен да сам на ПЦР тестирању позитиван на… »
"Имам повишену температуру и респираторне потешкоће": Градоначелник Бањалуке, ипак, позитиван на корону
Блиц 12.11.2020
Градоначелник Бањалука Игор Радојичић објавио је да је, ипак, позитиван на вирус корона - Иако сам на брзом тесту у уторак увече имао негативан исход - управо сам обавештен да сам на ПЦР тестирању позитиван на вирус корона! Као… »
"Имам повишену температуру и респираторне потешкоће" Градоначелник Бањалуке ипак позитиван на корона вирус
Србија данас 12.11.2020
ПЦР тест показао позитиван резултат. Градоначелник Бањалука Игор Радојичић објавио је да је, ипак, позитиван на вирус корона. - Иако сам на брзом тесту у уторак увече имао негативан исход - управо сам обавештен да сам на ПЦР… »
Вести дана »

У Србији умерено облачно, највиша дневна температура од 16 до 22 степена
РТВ пре 2 сатајош 1 повезана

Сталне чланице Савета безбедности УН различито о стању на Косову, односима Београда и Приштине и мисији УНМИК
Данас пре 5 сатијош 4 повезане

"Нисам желео узалудан састанак": Трамп открио зашто одлаже разговоре са Путином у Будимпешти
Еуроневс пре 2 сатајош 4 повезане

У Европском парламенту дебата о Србији: Расправљали о паду надстрешнице и протестима, Кос позвала обе стране на мир
Блиц пре 5 сатијош 1 повезана