Повезане вести

Борио се, свима ће нам недостајати! Нада Блам очајна због смрти колеге Мирка Бабића!

Борио се, свима ће нам недостајати! Нада Блам очајна због смрти колеге Мирка Бабића!

Курир 12.11.2020
Глумац Мирко Бабић познатији као Драгојло из серије "Село гори, а баба се чешља" преминуо је у 72. години, након дуге и тешке болести. Бројни глумци опростили су се од Мирка, а сада се огласила и Нада Блам, која је с њим имала… »
Драги Мирко, Србија те никад неће заборавити! Ненад Окановић емотивним речима се опростио од Мирка Бабића!

Драги Мирко, Србија те никад неће заборавити! Ненад Окановић емотивним речима се опростио од Мирка Бабића!

Курир 12.11.2020
Глумац Мирко Бабић, којег ће многи упамтити као Драгојла, преминуо је у 72. години, а вест о његовој смрти саопштио је његов колега и сарадник Радош Бајић. Колеге и пријатељи увелико се опраштају од Мирка, а тужним поводом… »
Породица сломљена од туге: Огласила се ћерка чувеног Драгојла, једва рекла две речи

Породица сломљена од туге: Огласила се ћерка чувеног Драгојла, једва рекла две речи

Курир 12.11.2020
Глумац Мирко Бабић, чувени Драгојло из серије " Село гори, а баба се чешља“, преминуо је у 72. години након тешке борбе с раком грла. Ова вест потресла је велики број његових колега, који су веровали да ће Мирко победити тешку… »
Трагедија серије Село гори, а баба се чешља: Још један глумац отишао у легенду, а и њих су однеле опаке болести

Трагедија серије Село гори, а баба се чешља: Још један глумац отишао у легенду, а и њих су однеле опаке болести

Курир 12.11.2020
Мирољуб ТрошићРедитељ и глумац Радош Бајић саопштио је да је његов пријатељ и сарадник Мирко Бабић преминуо у 72. години. Бабић се 2016. године лечио од карцинома грла, а његове колеге веровале су да ће из животне битке… »
Сузана тужна због смрти Мирка Бабића: Никада му ништа није било тешко, није се жалио ни када га је болест начела!

Сузана тужна због смрти Мирка Бабића: Никада му ништа није било тешко, није се жалио ни када га је болест начела!

Курир 12.11.2020
Сузана Манчић била је део екипе глумаца у серији "Село гори, а баба се чешља" и тада је упознала Мирка Бабића, који је преминуо данас у 72. години. У изјави за Курир, Сузана каже да је јако тужна што одлази генерација глумаца… »
Мирка Бабића сви се сећају из "Село гори, а баба се чешља", али улога Драгојла није била намењена њему већ овом глумцу -…

Мирка Бабића сви се сећају из "Село гори, а баба се чешља", али улога Драгојла није била намењена њему већ овом глумцу -…

Блиц 12.11.2020
Мирко Бабић, чувени Драгојло остаће упамћен по својим чувеним репликама из серије "Немо' се љутиш" и "За..бао век". - Драго ми је због тога, али те две узречице нису настале случајно и нису бесмислене. Драгојло је петогодишње… »
Мирко Бабић умро, Љиљана Стјепановић не може да дође себи, кроз сузе: "Извините али баш ме је погодила ова вест, нисам…

Мирко Бабић умро, Љиљана Стјепановић не може да дође себи, кроз сузе: "Извините али баш ме је погодила ова вест, нисам…

Блиц 12.11.2020
Српски глумац Мирко Бабић умро је данас у 72. години, а колеге су потресене овом вешћу. Љиљана Стјепановић кроз сузе нам је рекла да ће Мирко Бабић увек остати једно од најлепших срца које је упознала и са којим је радила. - Он… »
Преминуо глумац Мирко Бабић

Радио 021 12.11.2020
Глумац Мирко Бабић, који је јавности најпознатији по улози Драгојла у серији "Село гори, а баба се чешља", преминуо је у 72. години. Неки од филмова и серија у којима је играо су и: "Стићи пре свитања", "Врућ ветар" (улога… »
Он је најбољи човек кога сам упознала: Љиљана Стјепановић сломљена због смрти Мирка Бабића

Он је најбољи човек кога сам упознала: Љиљана Стјепановић сломљена због смрти Мирка Бабића

Курир 12.11.2020
Глумац Мирко Бабић преминуо је у 72. години након дуге и тешке болести, а вест о његовој смрти саопштио је редитељ Радош Бајић. Тим поводом огласила се и глумица Љиљана Стјепановић, која је веома потресена због губитка… »

Данас 12.11.2020
Глумац Мирко Бабић, који је јавности најпознатији по улози Драгојла у серији „Село гори, а баба се чешља“, преминуо је у 72. години, јавља РТС. Мирко Бабић је био првак драме најстаријег позоришта у Србији, Књажевско-српског… »
Мирко Бабић, биографија пуна невероватних момената: човек који је мењао историју, а одбио је нешто што скоро ниједан глумац…

Мирко Бабић, биографија пуна невероватних момената: човек који је мењао историју, а одбио је нешто што скоро ниједан глумац…

Блиц 12.11.2020
Оно по чему је Мирко Бабић који је умро у 72. години, био познат широким народним масама свакако је улога домаћој серији "Село гори а баба се чешља", у којој је Мирко играо Драгојла. Иако га је она обелележила, његов опус је… »
Мирко Бабић – глумац који је одбио два београдска позоришта

Мирко Бабић – глумац који је одбио два београдска позоришта

Нова 12.11.2020
Глумац Мирко Бабић, најпознатији по улози Драгојла у популарној серији "Село гори, а баба се чешља", преминуо је данас у 72. години живота, саопштио је његов колега и сарадник Радош Бајић. Бабић се пре четири године лечио од… »
Мирко Бабић се годинама борио са опаком болешћу, достојанствено и у тишини. Глумци су патили: "Не дамо ми нашег Драгојла"

Мирко Бабић се годинама борио са опаком болешћу, достојанствено и у тишини. Глумци су патили: "Не дамо ми нашег Драгојла"

Блиц 12.11.2020
Глумац Мирко Бабић умро је у 72. годни, а пре четири године чувени глумац се лечио од карцинома грла. - Тек сам синоћ сазнала. Шокирана сам. Нисам знала да је Мирко болестан јер смо снимали пре два месеца. Посебно га ценим као… »
Мирко Бабић се годинама борио са опаком болешћу: Нико осим Радоша Бајића није знао тајну коју је чувао четири године

Мирко Бабић се годинама борио са опаком болешћу: Нико осим Радоша Бајића није знао тајну коју је чувао четири године

Мондо 12.11.2020
Један од омиљених јунака хит серије "Село гори, а баба се чешља", напустио нас је данас у 72. години. Један од омиљених јунака хит серије "Село гори, а баба се чешља", напустио нас је данас у 72. години Глумац Мирко Бабић… »
Славу је осетио тек пред старе дане, а улога Драгојла није била намењена њему: Овако је Мирко Бабић говорио о својој каријери…

Славу је осетио тек пред старе дане, а улога Драгојла није била намењена њему: Овако је Мирко Бабић говорио о својој каријери…

Курир 12.11.2020
Српски глумац Мирко Бабић преминуо је у 72. години, након дуге и тешке болести. Вест о његовој смрти саопштио је његов пријатељ и колега, Радош Бајић, који је за њега и написао улогу Драгојла у серији "Село гори, а баба се… »

Вести дана »