Povezane vesti
Hju Grant o borbi sa koronom: Stavljao sam glavu u kantu za smeće, prskao se parfemom i ništa...
Mondo 12.11.2020
Prvi put je pričao o svom iskustvu sa opakim virusom. Prvi put je pričao o svom iskustvu sa opakim virusom. Britanski glumac Hju Grant (60) preležao je korona virus još na početku pandemije, a tek sada je otkrio sa kakvim se simptomima nosio tokom… »
Zavirivao sam glavu u kantu za smeće da bih nešto osetio! Glumac podelio svoje traumatično iskustvo sa koronom i sve…
Kurir 12.11.2020
Glumac Hju Grant preležao je korona virus, a sada je odlučio da podelio svoje iskustvo. Naime, glumac je bio pozitivan na početku pandemije, a sada je rekao koji sve simptomi su mu se pojavljivali u to vreme. Kako je rekao, prvi simptom koji je… »
"Gurao sam glavu u kantu za smeće da bih nešto osetio": Hju Grant o mučnom iskustvu s korona virusom
Telegraf 12.11.2020
- Mirisao sam svaki cvet, zavirivao u kantu za smeće - otkrio je glumac koji je izgubio čulo mirisa. Engleski glumac Hju Grant (60) je u prvom tromesečju ove godine bio zaražen korona virusom, a sada je odlučio da ispriča kako se osećao u tom… »
Hju Grant preležao koronu: Imao sam čudne simptome
Nova 12.11.2020
Poznati britanski glumac Hju Grant progovorio je u intervjuu za "The Late Show" o svojoj borbi s koronavirusom, s kojom se susreo još na početku pandemije. Otkrio je i koji su se sve neuobičajeni simptomi pojavili kada se zarazio, a kako je rekao, prvi… »
Vesti dana »
Branbić: Saopštićemo važne odluke, na tome ćemo raditi večeras i sutra
Blic pre 34 minutajoš 80 povezanih
Studentska blokada Autokomande u Beogradu: 'Da institucije prorade'
BBC News pre 1 satjoš 25 povezanih
Vučić, Brnabić i Vučević se u 18 časova obraćaju naciji: Predsednik Srbije, premijer i predsednica Skupštine saopštiće važne odluke
Kurir pre 46 minutajoš 22 povezane
Škole u Srbiji: Pojedine učionice prazne do kraja nedelje, kažu iz nekih sindikata
BBC News pre 1 satjoš 17 povezanih