Повезане вести
Хју Грант о борби са короном: Стављао сам главу у канту за смеће, прскао се парфемом и ништа...
Мондо 12.11.2020
Први пут је причао о свом искуству са опаким вирусом. Први пут је причао о свом искуству са опаким вирусом. Британски глумац Хју Грант (60) прележао је корона вирус још на почетку пандемије, а тек сада је открио са каквим се… »
Завиривао сам главу у канту за смеће да бих нешто осетио! Глумац поделио своје трауматично искуство са короном и све изнандио!…
Курир 12.11.2020
Глумац Хју Грант прележао је корона вирус, а сада је одлучио да поделио своје искуство. Наиме, глумац је био позитиван на почетку пандемије, а сада је рекао који све симптоми су му се појављивали у то време. Како је рекао, први… »
"Гурао сам главу у канту за смеће да бих нешто осетио": Хју Грант о мучном искуству с корона вирусом
Телеграф 12.11.2020
- Мирисао сам сваки цвет, завиривао у канту за смеће - открио је глумац који је изгубио чуло мириса. Енглески глумац Хју Грант (60) је у првом тромесечју ове године био заражен корона вирусом, а сада је одлучио да исприча како се… »
Хју Грант прележао корону: Имао сам чудне симптоме
Нова 12.11.2020
Познати британски глумац Хју Грант проговорио је у интервјуу за "Тхе Лате Схов" о својој борби с коронавирусом, с којом се сусрео још на почетку пандемије. Открио је и који су се све неуобичајени симптоми појавили када се… »
Вести дана »
Тензије на Блиском истоку: Британија шаље моћни разарач у регион, оно што се дешава око острва Харг забрињава, ЦИА проценила колико Иран може да издржи
Блиц пре 48 минутајош 37 повезаних
Делије моћном кореографијом прославиле 40 година братства са Олимпијакосом, ту је била и посебна порука
Телеграф пре 18 минутајош 41 повезана
Дан победе обележен државном церемонијом на Гробљу ослободилаца Београда
Бета пре 4 сатијош 82 повезане
Зеленски: Од првих дана тоталног рата до сада, Европа је била уз Украјину
РТВ пре 10 сатијош 1 повезана