Повезане вести

Огласила се после пластичне операције: Ставила још веће силиконе - тражила сам округле и да не буду дегутантне!

Огласила се после пластичне операције: Ставила још веће силиконе - тражила сам округле и да не буду дегутантне!

Мондо 12.11.2020
Победница Задруге Ива Гргурић увећала груди. Победница Задруге Ива Гргурић увећала груди Ива Гргурић након изласка из Задруге 3 имала је неколико естетских интервенција. Урадила је нове зубе, а наводно и кориговала вилицу и… »
Све ме боли, не могу да се померим и руке да подигнем! Ива Гргурућ открила кроз какву агонију пролази након операције!

Све ме боли, не могу да се померим и руке да подигнем! Ива Гргурућ открила кроз какву агонију пролази након операције!

Курир 12.11.2020
Бивша ријалити учесница Ива Гргурић подвргла се још једној естетској операцији, а јутрос је напустила приватну клинику у Београди. Она је оперисала груди, а сада је открила због чега је желела да замени старе силиконе. Ива је… »
"Ива Гргурић је у болници, под анестезијом је": Филип Ђукић открио све детаље о њеној посети клинике у Београду

"Ива Гргурић је у болници, под анестезијом је": Филип Ђукић открио све детаље о њеној посети клинике у Београду

Блиц 11.11.2020
Бивша ријалити учесница Ива Гргурић оперисана је данас у једној приватној клиници у Београду. Наиме, она је отишла под нож како би променила старе силиконе у грудима и ставила мало веће, а такође одлучила је и да подигне груди… »

Вести дана »