Повезане вести

Корона ушла у Парламент, заражена два посланика

Корона ушла у Парламент, заражена два посланика

Телеграф 12.11.2020
Они су претходних дана били у Скупштини. Драган Марковић Палма саопштио је данас у Народној Скупштини да су двојица посланика његове посланичке групе " Јединствена Србија" заражена корона вирусом. Од осморо посланика ове групе… »
Драган Марковић Палма: Вирусом заражена два посланика ЈС

Драган Марковић Палма: Вирусом заражена два посланика ЈС

Данас 12.11.2020
Први пут од конституисања овог сазива парламента Србије забалежена је појава вируса корона и међу посланицима. То је потврдио Драган Маркмовић Палма, лидер Јединствене Србије, наводећи да су два посланика његове странке… »
Бајатовић позитиван на корону: Радим из викендице

Бајатовић позитиван на корону: Радим из викендице

Нова 12.11.2020
Директор ЈП Србијагас и функционер СПС Душан Бајатовић позитиван је на коронавирус. Како је Бајатовић рекао за Новости, он се налази у изолацији и нема никакве тегобе. “У изолацији сам. Тренутно радим из викендице. Деца и… »
Бајатовић за Новости: Добро сам, у изолацији, радим са викендице

Бајатовић за Новости: Добро сам, у изолацији, радим са викендице

Вечерње новости 12.11.2020
ДИРЕКТОР јавног предузећа Србијагас и потпредседник Социјалистичке партије Србије Душан Бајатовић позитиван је на вирус корона, сазнају "Новости". - Добро сам. У изолацији сам. Немам никакве тегобе - рекао је Бајатовић за… »
Корона ушла у скупштину! Заражена два посланика!

Корона ушла у скупштину! Заражена два посланика!

Мондо 12.11.2020
Заражени су Војислав Вујић и Славенко Николић. Заражени су Војислав Вујић и Славенко Николић. Председник Јединствене Србије Драган Марковић Палма саопштио је данас у Народној Скупштини да су двојица посланика његове посланичке… »
Ово су двојица посланика који су заражени короном

Ово су двојица посланика који су заражени короном

Нова 12.11.2020
Коронавирус ушао је и у Скупштину Србије. Како је за Нова.рс потврдио Драган Марковић Палма, ковидом 19 заражени су Војислав Вујић и Славенко Унковић, а обојица су чланови посланичке групе Јединствена Србија. Марковић наводи да… »
Коронавирус и у Скупштини Србије: Заражена двојица посланика

Коронавирус и у Скупштини Србије: Заражена двојица посланика

Недељник 12.11.2020
Фото: Профимедиа Председник Јединствене Србије Драган Марковић Палма саопштио је данас у Народној Скупштини да су двојица посланика његове посланичке групе заражена корона вирусом. У питању су Војислав Вујић и Славенко Николић… »
Палма: Како се преноси корона? Дачић је није добио од мене

Палма: Како се преноси корона? Дачић је није добио од мене

Дневник 12.11.2020
Кад ми је стигао резултат да сам позитиван, (Ивица) Дачић је седео поред мене. Он није добио корону. Дан пре тога сам грлио унуке, и њима није било ништа, рекао је Марковић у парламенту. БЕОГРАД: Председник Јединствене Србије… »
Два посланика у Скупштини заражена короном

Два посланика у Скупштини заражена короном

Нова 12.11.2020
Драган Марковић Палма, посланик Јединствене Србије, потврдио је за Нова.рс да су два посланика из редова његове посланичке групе заражена коронавирусом. Они су наводно претходних дана седели са осталим посланицима у Скупштини… »
Корона у Скупштини Србије: Заражена два посланика, који су увек били на седницама

Корона у Скупштини Србије: Заражена два посланика, који су увек били на седницама

Србија данас 12.11.2020
Сви који имају симптоме замољени да не долазе на посао. Председник Јединствене Србије Драган Марковић Палма саопштио је данас у Народној Скупштини да су двојица посланика његове посланичке групе заражена корона вирусом. У… »

Вести дана »