Повезане вести
Синиша Михајловић: Штимац је у тунелу рекао да се моли за смрт моје породице!
Вечерње новости 12.11.2020
ВЕЛИКУ пажњу јавности у Италији али и региону изазвала је аутобиографија Синише Михајловића. Он је тим поводом дао опширан интервју италијанским медијима у којима је открио доста занимљивих детаља. Један од њих је са финалног… »
Синиша Михајловић примљен у болницу под лажним именом: Србин хоспиталозован као "Цгикјлтфр Дрновск", бескућник од 69 година!…
Спортал блиц 12.11.2020
Објављена је биографија под насловом "Утакмица живота". Већ у првим сатима од момента када је изашла у књижарама, књига је привукла велику пажњу италијанске јавности. Књига описује Михајловићеву борбу са леукемијом, али и… »
Михајловић о посети аркановој вили и претњама смрћу: Штимац ми је у тунелу рекао да се моли Богу за смрт моје породице!
Мондо 12.11.2020
Аутобиографија Синише Михајловића изазива велику пажњу у Италији. Аутобиографија Синише Михајловића изазива велику пажњу у Италији. Некада сјајни фудбалер, а сада тренер Болоње Синиша Михајловић објавио је у Италији своју… »
Михајловић: Штимац ми је у тунелу рекао "Молим се Богу да ће моја породица убити твоју"
Телеграф 12.11.2020
Легендарни српски тренер и играч издао аутобиографију. Аутобиографија Синише Михајловића под називом "Игра живота" угледала је светлост дана у Италији и већ је привукла велику пажњу јавности! Књига говори о томе како је… »
Вести дана »
(БЛОГ) Јаћимовић наставио штрајк глађу: "Изгубио сам вољу за животом кад сам видео колико су децу испребијали"
Н1 Инфо пре 17 минутајош 28 повезаних
Вадефул са Ђурићем: Србија на изборима треба да одлучи којим путем ће ићи
НИН пре 51 минутајош 18 повезаних
Преминуле још две штићенице из Дома пензионера у Тузли, укупан број страдалих порастао на 17
Данас пре 2 сатајош 15 повезаних