Povezane vesti
Produžen rok za selekciju kandidata u okviru projekta "Moja prva plata"
Radio 021 12.11.2020
Rok za selekciju i povezivanje poslodavaca sa kandidatima u okviru projekta "Moja prva plata" produžen je do 18. novembra, saopštila je Nacionalna služba za zapošljavanje. Raniji rok je bio 15. novembar, a produžen je zbog velikog interesovanja kandidata… »
Produžen rok za selekciju kandidata u okviru projekta "Moja prva plata"
N1 Info 12.11.2020
Rok za selekciju i povezivanje poslodavaca sa kandidatima u okviru projekta "Moja prva plata" produžen je do 18. novembra, saopštila je Nacionalna služba za zapošljavanje. Raniji rok je bio 15. novembar, a produžen je zbog velikog interesovanja kandidata… »
Produžen rok za "Moju prvu platu" do 18. novembra
RTV 12.11.2020
BEOGRAD - Zbog velikog interesovanja kandidata i pristiglog broja prijava za učešće u Javnom pozivu za realizaciju programa podsticanja zapošljavanja mladih "Moja prva plata" produžen je rok za selekciju i povezivanje poslodavaca sa kandidatima do 18… »
Vesti dana »
Počelo "novo veliko putovanje čovečanstva": NASA lansirala četvoro astronauta ka Mesecu u istorijskoj misiji "Artemis 2"
Euronews pre 49 minutajoš 33 povezane
NBA: Uz Jokićev tripl-dabl Nagetsi nanizali sedmu pobedu, Vukčević postigao 17 poena u porazu Vašingtona (VIDEO)
RTV pre 34 minutajoš 50 povezanih
Brnabić: U SNS-u ćemo moliti Vučića da bude kandidat za predsednika vlade
Beta pre 55 minutajoš 19 povezanih
Kamioni zaglavljeni na izlazu iz zemlje: Na Batrovcima čekanje i do šest sati, kolone se protežu kilometrima
RINA pre 54 minutajoš 16 povezanih