Povezane vesti
Produžen rok za selekciju kandidata u okviru projekta "Moja prva plata"
Radio 021 12.11.2020
Rok za selekciju i povezivanje poslodavaca sa kandidatima u okviru projekta "Moja prva plata" produžen je do 18. novembra, saopštila je Nacionalna služba za zapošljavanje. Raniji rok je bio 15. novembar, a produžen je zbog velikog interesovanja… »
Produžen rok za selekciju kandidata u okviru projekta "Moja prva plata"
N1 Info 12.11.2020
Rok za selekciju i povezivanje poslodavaca sa kandidatima u okviru projekta "Moja prva plata" produžen je do 18. novembra, saopštila je Nacionalna služba za zapošljavanje. Raniji rok je bio 15. novembar, a produžen je zbog velikog interesovanja… »
Produžen rok za "Moju prvu platu" do 18. novembra
RTV 12.11.2020
BEOGRAD - Zbog velikog interesovanja kandidata i pristiglog broja prijava za učešće u Javnom pozivu za realizaciju programa podsticanja zapošljavanja mladih "Moja prva plata" produžen je rok za selekciju i povezivanje poslodavaca sa kandidatima do… »
Vesti dana »

"Notorne laži": Ministarstvo odbrane odbacuje navode o upotrebi zvučnog topa tokom protesta
Blic pre 46 minutajoš 49 povezanih

Najteže povrijeđeni u požaru u Kočanima će biti transportirani u bolnicu u Evropi
Al Jazeera pre 21 minutajoš 87 povezanih

U požaru u diskoteci u Kočanima u Severnoj Makedoniji više od 50 mrtvih, preko 150 povređenih, uhapšeni organizatori koncerta
RTV pre 39 minutajoš 71 povezana

Mickoski u Kočanima zbog nesreće u diskoteci, odložio put u Podgoricu
N1 Info pre 1 satjoš 31 povezana