Povezane vesti
Produžen rok za selekciju kandidata u okviru projekta "Moja prva plata"
Radio 021 12.11.2020
Rok za selekciju i povezivanje poslodavaca sa kandidatima u okviru projekta "Moja prva plata" produžen je do 18. novembra, saopštila je Nacionalna služba za zapošljavanje. Raniji rok je bio 15. novembar, a produžen je zbog velikog interesovanja… »
Produžen rok za selekciju kandidata u okviru projekta "Moja prva plata"
N1 Info 12.11.2020
Rok za selekciju i povezivanje poslodavaca sa kandidatima u okviru projekta "Moja prva plata" produžen je do 18. novembra, saopštila je Nacionalna služba za zapošljavanje. Raniji rok je bio 15. novembar, a produžen je zbog velikog interesovanja… »
Produžen rok za "Moju prvu platu" do 18. novembra
RTV 12.11.2020
BEOGRAD - Zbog velikog interesovanja kandidata i pristiglog broja prijava za učešće u Javnom pozivu za realizaciju programa podsticanja zapošljavanja mladih "Moja prva plata" produžen je rok za selekciju i povezivanje poslodavaca sa kandidatima do… »
Vesti dana »

Šta je zvučni top i koje su posledice po zdravlje ljudi: Demantovana upotreba u Srbiji
Mondo pre 1 satjoš 56 povezanih

(VIDEO) Snimak dronom okupljenih na Novom Beogradu: Nepregledna, kilometarska kolona ljudi
N1 Info pre 5 satijoš 9 povezanih

Dr Slavica Plavšić tvrdi: Nije policija bežala neposredno pre zvučnog topa, to su bili bajkeri i moj drug je bio među njima
Nova pre 1 satjoš 27 povezanih

U utorak Dan žalosti u Srbiji zbog žrtava požara u Severnoj Makedoniji
Beta pre 34 minutajoš 212 povezane

Vučić: Ukoliko se nova vlada ne formira do 18. aprila, izbori bi mogli da se održe 8. juna
RTS pre 23 minutajoš 30 povezanih