Povezane vesti
Mere i procedure u vezi sa koronom sada i u zakonu
Politika 12.11.2020
Skupština Srbije usvojila je večeras izmene i dopune Zakona o zaštiti stanovništva od zaraznih bolesti, koji predstavlja pravni okvir za mere i procedure u kojem će se, po rečima nadležnih, bolje držati pod kontrolom epidemija korona virusa i… »
Poslanici usvojili izmene Zakona o zaštiti stanovništva od zaraznih bolesti
N1 Info 12.11.2020
Poslanici Skupštine Srbije usvojili su izmene Zakona o zaštiti stanovništva od zaraznih bolesti. Za izmene Zakona, od 192 prisutna poslanika, glasalo je 189, jedan je bio protiv, jedan uzdržan, a jedan poslanik nije glasao. Na predložene izmene… »
Skupština Srbije usvojila izmene i dopune Zakona o zaštiti stanovništva od zaraznih bolesti
Novi magazin 12.11.2020
Skupština Srbije je večeras usvojila izmene i dopune Zakona o zaštiti stanovništva od zaraznih bolesti. Na osnovu tih novina će komunalni milicajci i gradski komunalni inspektori moći da izriču kazne na licu mesta zbog nenošenja maske ili… »
FOTO: Grupa građana bez maski protestuje protiv izmena Zakona o zaštiti stanovništva i vakcina
Radio 021 12.11.2020
Dok poslanici u Skupštini Srbije po hitnom postupku razmatraju Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o zaštiti stanovništva od zaraznih bolesti, ispred parlamenta je grupa građana, koja se protivi izmenama tog zakona. Kako prenosi N1, okupljeni… »
Dušan Bajatović pozitivan na korona virus, oseća se dobro
Sandžak haber 12.11.2020
BEOGRAD – Direktor “Srbijagasa” Dušan Bajatović pozitivan je na korona virus, ali kaže da se oseća dobro i da je kod kuće. “Dobro se osećam. Nemam temperaturu. Otkazao sam sve obaveze”, rekao je Bajatović za list Kurir. indeksonline.rs… »
Dušan Bajatović pozitivan na korona virus, oseća se dobro
IndeksOnline 12.11.2020
BEOGRAD – Direktor “Srbijagasa” Dušan Bajatović pozitivan je na korona virus, ali kaže da se oseća dobro i da je kod kuće. “Dobro se osećam. Nemam temperaturu. Otkazao sam sve obaveze”, rekao je Bajatović za list Kurir. indeksonline.rs… »
Bajatović za Kurir: Imam koronu, dobro se osećam, kod kuće sam
Kurir 12.11.2020
Potpredsednik Socijalističke partije Srbije i direktor javnog preduzeća "Srbijagas" Dušan Bajatović prema nezvaničnim informacijama pozitivan je na korona virus . Bajatović danas nije došao na zasedanje Skupštine na kom se raspravljalo o izmenama… »
I Bajatović zaražen korona virusom: Dobro sam, u izolaciji, radim iz vikendice
Telegraf 12.11.2020
Direktor Srbijagasa kaže da je i njegova porodica odlično. I direktor javnog preduzeća Srbijagas i potpredsednik Socijalističke partije Srbije Dušan Bajatović pozitivan je na virus korona. - Dobro sam. U izolaciji sam. Nemam nikakve tegobe - rekao… »
Korona se ne zaustavlja: I Dušan Bajatović pozitivan na virus kovid-19
Mondo 12.11.2020
I među poslanicima Skupštine Srbije ima zaraženih. I među poslanicima Skupštine Srbije ima zaraženih Direktor javnog preduzeća "Srbijagas" i potpredsednik Socijalističke partije Srbije Dušan Bajatović pozitivan je na virus korona. Funkcioner… »
Srbija donosi zakone protivno međunarodnom pravu: Međunarodni zakon ne dozvoljava prisilnu vakcinaciju (video)
Pravda 12.11.2020
Izmenama zakona o zaštiti stanovništva od zaraznih bolesti, o kojima će se ove nedelje izjasniti Skupština Srbije predviđeno je, pored ostalog, da se zbog epidemije može odrediti preporučena ili obavezna vanredna vakcinacija protiv zarazne bolesti… »
Vesti dana »
UŽIVO Blokada Autokomande: U toku performans kuvanja, studenti pozivaju građane na generalni štrajk (FOTO; VIDEO)
Danas pre 1 satjoš 80 povezanih
BLOG UŽIVO Gužva na Autokomandi sve veća, more ljudi stiže iz pravca Slavije: Studenti dobijaju podršku sa svih strana
Nova pre 34 minutajoš 25 povezanih
"U nesreći su povređeni radnici koji su krenuli na posao": Oglasio se EPS zbog nesreće kod Umke: Poginuli Uroš (29) radio kod njih
Blic pre 33 minutajoš 82 povezane
Matica srpska osudila svaki vid nasilja, većina zaposlenih podržala studentske zahteve
Beta pre 2 satajoš 22 povezane
Škole u Srbiji: Pojedine učionice prazne do kraja nedelje, kažu iz nekih sindikata
BBC News pre 1 satjoš 17 povezanih