Povezane vesti
Mere i procedure u vezi sa koronom sada i u zakonu
Politika 12.11.2020
Skupština Srbije usvojila je večeras izmene i dopune Zakona o zaštiti stanovništva od zaraznih bolesti, koji predstavlja pravni okvir za mere i procedure u kojem će se, po rečima nadležnih, bolje držati pod kontrolom epidemija korona virusa i sprečiti… »
Poslanici usvojili izmene Zakona o zaštiti stanovništva od zaraznih bolesti
N1 Info 12.11.2020
Poslanici Skupštine Srbije usvojili su izmene Zakona o zaštiti stanovništva od zaraznih bolesti. Za izmene Zakona, od 192 prisutna poslanika, glasalo je 189, jedan je bio protiv, jedan uzdržan, a jedan poslanik nije glasao. Na predložene izmene Zakona… »
Skupština Srbije usvojila izmene i dopune Zakona o zaštiti stanovništva od zaraznih bolesti
Novi magazin 12.11.2020
Skupština Srbije je večeras usvojila izmene i dopune Zakona o zaštiti stanovništva od zaraznih bolesti. Na osnovu tih novina će komunalni milicajci i gradski komunalni inspektori moći da izriču kazne na licu mesta zbog nenošenja maske ili nepoštovanja… »
Dušan Bajatović pozitivan na korona virus, oseća se dobro
Sandžak haber 12.11.2020
BEOGRAD – Direktor “Srbijagasa” Dušan Bajatović pozitivan je na korona virus, ali kaže da se oseća dobro i da je kod kuće. “Dobro se osećam. Nemam temperaturu. Otkazao sam sve obaveze”, rekao je Bajatović za list Kurir. indeksonline.rs BEOGRAD – Direktor… »
FOTO: Grupa građana bez maski protestuje protiv izmena Zakona o zaštiti stanovništva i vakcina
Radio 021 12.11.2020
Dok poslanici u Skupštini Srbije po hitnom postupku razmatraju Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o zaštiti stanovništva od zaraznih bolesti, ispred parlamenta je grupa građana, koja se protivi izmenama tog zakona. Kako prenosi N1, okupljeni… »
Dušan Bajatović pozitivan na korona virus, oseća se dobro
IndeksOnline 12.11.2020
BEOGRAD – Direktor “Srbijagasa” Dušan Bajatović pozitivan je na korona virus, ali kaže da se oseća dobro i da je kod kuće. “Dobro se osećam. Nemam temperaturu. Otkazao sam sve obaveze”, rekao je Bajatović za list Kurir. indeksonline.rs… »
Bajatović za Kurir: Imam koronu, dobro se osećam, kod kuće sam
Kurir 12.11.2020
Potpredsednik Socijalističke partije Srbije i direktor javnog preduzeća "Srbijagas" Dušan Bajatović prema nezvaničnim informacijama pozitivan je na korona virus . Bajatović danas nije došao na zasedanje Skupštine na kom se raspravljalo o izmenama i… »
I Bajatović zaražen korona virusom: Dobro sam, u izolaciji, radim iz vikendice
Telegraf 12.11.2020
Direktor Srbijagasa kaže da je i njegova porodica odlično. I direktor javnog preduzeća Srbijagas i potpredsednik Socijalističke partije Srbije Dušan Bajatović pozitivan je na virus korona. - Dobro sam. U izolaciji sam. Nemam nikakve tegobe - rekao je… »
Korona se ne zaustavlja: I Dušan Bajatović pozitivan na virus kovid-19
Mondo 12.11.2020
I među poslanicima Skupštine Srbije ima zaraženih. I među poslanicima Skupštine Srbije ima zaraženih Direktor javnog preduzeća "Srbijagas" i potpredsednik Socijalističke partije Srbije Dušan Bajatović pozitivan je na virus korona. Funkcioner socijalista… »
Srbija donosi zakone protivno međunarodnom pravu: Međunarodni zakon ne dozvoljava prisilnu vakcinaciju (video)
Pravda 12.11.2020
Izmenama zakona o zaštiti stanovništva od zaraznih bolesti, o kojima će se ove nedelje izjasniti Skupština Srbije predviđeno je, pored ostalog, da se zbog epidemije može odrediti preporučena ili obavezna vanredna vakcinacija protiv zarazne bolesti i to… »
Vesti dana »
Nazire se rešenje za NIS – Rusi pristali na prodaju svog dela – Ko može biti kupac?
Mondo pre 10 minutajoš 43 povezane
Vođa navijača Partizana mučio: Mladića?! Jezivi detalji hapšenja u Nišu: Sumnja se da je žrtva silovana!
Blic pre 35 minutajoš 26 povezanih
Lalić: Policija više ne preza ni da se pred kamerama vrlo brutalno obračunava sa novinarima
Cenzolovka pre 30 minutajoš 13 povezanih
Direktor UKC Republike Srpske podneo ostavku nakon snimka sa kesama droge
Radio 021 pre 50 minutajoš 27 povezanih
Inflacija u evrozoni najniža u poslednjih godinu dana, usporila na 2,1% u oktobru
Blic pre 2 satajoš 37 povezanih