Повезане вести

Мере и процедуре у вези са короном сада и у закону

Мере и процедуре у вези са короном сада и у закону

Политика 12.11.2020
Скупштина Србије усвојила је вечерас измене и допуне Закона о заштити становништва од заразних болести, који представља правни оквир за мере и процедуре у којем ће се, по речима надлежних, боље држати под контролом епидемија… »
Посланици усвојили измене Закона о заштити становништва од заразних болести

Посланици усвојили измене Закона о заштити становништва од заразних болести

Н1 Инфо 12.11.2020
Посланици Скупштине Србије усвојили су измене Закона о заштити становништва од заразних болести. За измене Закона, од 192 присутна посланика, гласало је 189, један је био против, један уздржан, а један посланик није гласао. На… »
Скупштина Србије усвојила измене и допуне Закона о заштити становништва од заразних болести

Скупштина Србије усвојила измене и допуне Закона о заштити становништва од заразних болести

Нови магазин 12.11.2020
Скупштина Србије је вечерас усвојила измене и допуне Закона о заштити становништва од заразних болести. На основу тих новина ће комунални милицајци и градски комунални инспектори моћи да изричу казне на лицу места због неношења… »
Душан Бајатовић позитиван на корона вирус, осећа се добро

Санџак хабер 12.11.2020
БЕОГРАД – Директор “Србијагаса” Душан Бајатовић позитиван је на корона вирус, али каже да се осећа добро и да је код куће. “Добро се осећам. Немам температуру. Отказао сам све обавезе”, рекао је Бајатовић за лист Курир… »
ФОТО: Група грађана без маски протестује против измена Закона о заштити становништва и вакцина

ФОТО: Група грађана без маски протестује против измена Закона о заштити становништва и вакцина

Радио 021 12.11.2020
Док посланици у Скупштини Србије по хитном поступку разматрају Предлог закона о изменама и допунама Закона о заштити становништва од заразних болести, испред парламента је група грађана, која се противи изменама тог закона. Како… »

ИндексОнлине 12.11.2020
БЕОГРАД – Директор “Србијагаса” Душан Бајатовић позитиван је на корона вирус, али каже да се осећа добро и да је код куће. “Добро се осећам. Немам температуру. Отказао сам све обавезе”, рекао је Бајатовић за лист Курир… »
Бајатовић за Курир: Имам корону, добро се осећам, код куће сам

Бајатовић за Курир: Имам корону, добро се осећам, код куће сам

Курир 12.11.2020
Потпредседник Социјалистичке партије Србије и директор јавног предузећа "Србијагас" Душан Бајатовић према незваничним информацијама позитиван је на корона вирус . Бајатовић данас није дошао на заседање Скупштине на ком се… »
И Бајатовић заражен корона вирусом: Добро сам, у изолацији, радим из викендице

И Бајатовић заражен корона вирусом: Добро сам, у изолацији, радим из викендице

Телеграф 12.11.2020
Директор Србијагаса каже да је и његова породица одлично. И директор јавног предузећа Србијагас и потпредседник Социјалистичке партије Србије Душан Бајатовић позитиван је на вирус корона. - Добро сам. У изолацији сам. Немам… »
Корона се не зауставља: И Душан Бајатовић позитиван на вирус ковид-19

Корона се не зауставља: И Душан Бајатовић позитиван на вирус ковид-19

Мондо 12.11.2020
И међу посланицима Скупштине Србије има заражених. И међу посланицима Скупштине Србије има заражених Директор јавног предузећа "Србијагас" и потпредседник Социјалистичке партије Србије Душан Бајатовић позитиван је на вирус… »
Србија доноси законе противно међународном праву: Међународни закон не дозвољава присилну вакцинацију (видео)

Србија доноси законе противно међународном праву: Међународни закон не дозвољава присилну вакцинацију (видео)

Правда 12.11.2020
Изменама закона о заштити становништва од заразних болести, о којима ће се ове недеље изјаснити Скупштина Србије предвиђено је, поред осталог, да се због епидемије може одредити препоручена или обавезна ванредна вакцинација… »

Вести дана »