Povezane vesti
„Nekada izgledam kao idiot“
Vesti online 12.11.2020
Menadžer Liverpula Jirgen Klop poznat je po svom temperamentu i četvrtim sudijama pored aut-linije nikada nije lako kada je Nemac u blizini. Klop je izjavio da je svestan toga, ali da će to teško uspeti da promeni u budućnosti. – Ljudi me neprestano vide… »
Jirgen Klop: ‘Razumem da nekada izgledam kao idiot’
Hot sport 12.11.2020
Trener Liverpula Jirgen Klop poznat je po svom temperamentu i četvrtim sudijama pored aut-linije nikada nije lako kada je Nemac u blizini. Klop je izjavio da je svestan toga, ali da će to teško uspeti da promeni u budućnosti. – Ljudi me neprestano vide… »
Klop o odnosu sa sudijama: Znam da ponekad izgledam kao idiot
Večernje novosti 11.11.2020
TRENER Liverpula Jirgen Klop istakao je da je svestan da se nekada kraj aut-linije ponaša onako kako to ne bi trebalo, ali navodi da će učiniti sve da to u budućnosti promeni. Nemački stručnjak je poznat kao jako temperamentan strateg i to ne krije. Vrlo… »
Vesti dana »

RZS: Potrošačke cene u avgustu više za 0,2 odsto, na godišnjem nivou 4,7 procenata
Biznis.rs pre 29 minutajoš 31 povezana

Vremenska prognoza za Srbiju: promenljivo vreme sa sunčanim intervalima i kratkotrajnom kišom u brdsko-planinskim predelima
Naslovi.ai pre 39 minutajoš 34 povezane

Bivši predsednik Brazila Bolsonaro osuđen na 27 godina zatvora za pripremu državnog udara
Beta pre 6 satijoš 26 povezanih

Mali: Histerija blokaderskih medija zbog vojne parade, Vojska Srbije nikad jača
Euronews pre 1 satjoš 19 povezanih