Повезане вести

Кривокапић: Убеђен сам да ће Влада бити изабрана 2. децембра

РТВ 12.11.2020
ПОДГОРИЦА - Мандатар црногорске владе Здравко Кривокапић изјавио је данас да је убеђен да ће Влада бити изгласана 2. децембра, а да га забрињава једино то што је временски период дужи од онога што грађани очекују. “Ја сам рекао… »

РТС 12.11.2020
Мандатар црногорске владе Здравко Кривокапић изјавио је да је убеђен да ће Влада бити изгласана 2. децембра, а да га забрињава једино то што је временски период дужи од онога што грађани очекују. "Ја сам рекао да ћу до 8… »
Кривокапић: Абазовић ће бити потпредседник

Кривокапић: Абазовић ће бити потпредседник

Н1 Инфо 12.11.2020
Мандатар за састав владе Црне Горе Здравко Кривокапић изјавио је да је убеђен да ће нова влада бити изабрана 2. децембра и да ће председник УРА Дритан Абазовић извесно бити потпредседник Владе и негов заменик, али да још није… »
Кривокапић убеђен да ће Влада бити изгласана 2. Децембра: Изостао одговор о предлогу Дритана за министра одбране!

Кривокапић убеђен да ће Влада бити изгласана 2. Децембра: Изостао одговор о предлогу Дритана за министра одбране!

Курир 12.11.2020
Мандатар црногорске владе Здравко Кривокапић изјавио је да је убеђен да ће Влада бити изгласана 2. децембра, а да га забрињава једино то што је временски период дужи од онога што грађани очекују. "Ја сам рекао да ћу до 8… »
"Уверен сам да ће Влада бити изабрана 2.децембра"

"Уверен сам да ће Влада бити изабрана 2.децембра"

Ало 12.11.2020
Мандатар црногорске владе Здравко Кривокапић изјавио је да је убеђен да ће Влада бити изгласана 2. децембра, а да га забрињава једино то што је временски период дужи од онога што грађани очекују. “Ја сам рекао да ћу до 8… »

Вести дана »