Povezane vesti
RTS raspisao novi javni konkurs za direktora
N1 Info 13.11.2020
Javna medijska ustanova Radio-televizija Srbije raspisala je javni konkurs za imenovanje generalnog direktora te medijske kuće, pošto u prethodnom nijedan od kandidata nije dobio potrebnu većinu glasova članova Upravnog odbora. Predsednik UO RTS Vladimir… »
Vuletić: Raspisan novi konkurs za direktora RTS
Novi magazin 13.11.2020
Predsednik Upravnog odbora (UO) Radio televizije Srbije (RTS) Vladimir Vuletić izjavio je danas da je raspisan novi konkurs za generlanog direktora RTS, pošto na prethodnom nijedan od kandidata nije dobio potrebnu većinu glasova UO. "Žao mi je kada čujem… »
Vuletić: Da se prijavi što više kandidata za direktora RTS
Nova 13.11.2020
Javna medijska ustanova Radio-televizija Srbije raspisala je javni konkurs za imenovanje generalnog direktora te medijske kuće, pošto u prethodnom nijedan od kandidata nije dobio potrebnu većinu glasova članova Upravnog odbora. Predsednik UO RTS Vladimir… »
Raspisan novi konkurs za generalnog direktora RTS-a
Danas 13.11.2020
Vesti dana »

Student FTN-a koji štrajkuje glađu ipak nije prebačen u bolnicu, kolege i Zborovi zovu na protest u četvrtak ispred suda u NS
Moj Novi Sad pre 1 satjoš 41 povezana

Uhapšena razbojnička četvorka koja je krala po firmama u Barajevu
Radio 021 pre 5 minutajoš 42 povezane

Čubrilo dao prognozu za naredne dane: Na mraz baš nismo računali, a od ovog datuma definitivno prelazimo na jesenji režim
Nova pre 1 satjoš 33 povezane

Ovo je Srbin osumnjičen da je ubio suprugu, ranio ćerku i njenog prijatelja u Beču: Zločinu prethodila svađa, lekari se bore za život deteta
Večernje novosti pre 1 satjoš 23 povezane

FOTO i VIDEO: Skup podrške uhapšenim poljoprivrednicima i građanima ispred suda, Šulc došao na štakama
Moj Novi Sad pre 3 satajoš 17 povezanih