Повезане вести

Хрватског селектора обрадовао пораз Србије: Само му једна ствар квари срећу!

Хрватског селектора обрадовао пораз Србије: Само му једна ствар квари срећу!

Мондо 13.11.2020
Златко Далић је добио оно што је хтео. Златко Далић је добио оно што је хтео. Србија није отишла на Еуро, а томе су се највише обрадовали Шкоти, који ће први пут после 1996. године играти на Европском првенству. Победа после… »
Ђоковић: Разочаран сам због пораза Србије

Ђоковић: Разочаран сам због пораза Србије

Нова 13.11.2020
Новак Ђоковић је стигао у Лондон где га очекује такмичење на завршном АТП турниру, а поред бројних обавеза најбољи тенисер света стигао је да испрати дуел баража за Европско првенство у фудбалу између Србије и Шкотске… »
Лука Јовић након историјског пораза, како коментаришете његову објаву на Инстаграму?

Лука Јовић након историјског пораза, како коментаришете његову објаву на Инстаграму?

Спортске.нет 13.11.2020
Једини стрелац на мечу за Србију имао је шта да напише. Репрезентација Србије се нашла у одабраном друштву репрезентација које нису играле на Европском првенству последњих 20 година, а репрезентација Шкотске је успела да слави у… »
Тумба све помешао – 5 разлога због којих опет нисмо успели

Тумба све помешао – 5 разлога због којих опет нисмо успели

Нова 13.11.2020
Све је промашио селектор Љубиша Тумбаковић и ништа није ваљало у репрезентацији Србије против Шкотске. Зато и нису "орлови" отишли на Европско првенство. Ни после 20 година нећемо играти на континенталном шампионату –… »
Хрватски селектор о мечу у Београду: Шкоти тактички квалитетни, пријатно су ме изненадили

Хрватски селектор о мечу у Београду: Шкоти тактички квалитетни, пријатно су ме изненадили

Моззарт спорт 13.11.2020
Златко Далић скенирао ривала Хрватске у групи. Уместо комшијског дербија Србија - Хрватска, на наредном ЕП ћемо гледати дерби Енглеска - Шкотска. Победом на пенале у финалу плеј-офа, Шкоти су преко Србије обезбедили пласман на… »
Шкоти у трансу славили: “Митровићу, лузеру” ВИДЕО

Шкоти у трансу славили: “Митровићу, лузеру” ВИДЕО

Нова 13.11.2020
Славио се широм Острва велики успех репрезентације Шкотске, која се усред Београда лансирала на Европско првенство, после бољег извођења пенала против фудбалера Србије - 5:4 (1:1, 0:0). Она крилатица “Кад ако не сад? Ко ако не… »
Далић: Шкотска ме изненадила, честитам Македонији

Далић: Шкотска ме изненадила, честитам Македонији

Н1 Инфо 13.11.2020
Селектор фудбалске репрезентације Хрватске Златко Далић истакао је да га је пријатно изненадила игра Шкотске у дуелу са Србијом. Репрезентација Шкотске пласирала се на Европско првенство победом против Србије после пенала, те ће… »
Јавност се поделила због промашаја Митровића! Друштвене мреже преплављене оштрим коментарима након фијаска "орлова", а неке…

Јавност се поделила због промашаја Митровића! Друштвене мреже преплављене оштрим коментарима након фијаска "орлова", а неке…

Спортал блиц 13.11.2020
Друштвене мреже су се усијале после пораза "орлова" од Шкотске на Маракани! Фудбалска репрезентација Србије није успела да се пласира на Европско првенство ни после 20 година и први пут под именом Србија, након што је синоћ у… »
Љубиша, да се не љубимо… И поведи Славишу са собом, плиз

Љубиша, да се не љубимо… И поведи Славишу са собом, плиз

Нова 13.11.2020
Извините ако будем конфузан... Целе ноћи покушавао сам да схватим... …Како је Србија успела да се не квалификује на Европско првенство у фудбалу после 20 сушних година, јер је поражена од Шкота после извођења пенала (5:4… »
Далић: Шкотска ме пријатно изненадила, неће бити лако

Далић: Шкотска ме пријатно изненадила, неће бити лако

Спортски журнал 13.11.2020
Селектор Хрватске Златко Далић изјавио је да га је Шкотска "пријатно изненадила" на мечу против Србије и додао да његовој екипи неће бити лако на Европском првенству. Шкотска је пласман на Европско првенство изборила након што… »
Није само ЕУРО, колико је новца ФСС пропустио да заради синоћ?

Није само ЕУРО, колико је новца ФСС пропустио да заради синоћ?

Спортске.нет 13.11.2020
У питању је озбиљна цифра... Репрезентација Србије није успела да се квалификује за Европско првенство пошто је у финалу баража поражена од Шкотске у Београду након пенала (1:1, 5:4). "Орлови" су тако продужили "традицију"… »
Шкоти пријатно изненадили далића: Селектор Хрватске са пажњом је гледао меч у Београду

Шкоти пријатно изненадили далића: Селектор Хрватске са пажњом је гледао меч у Београду

Вечерње новости 13.11.2020
ИСХОД утакмице Србија - Шкотска занимао је и Хрвате, пошто је победник баража попунио место у групи у којој је и селекција "коцкастих", заједно са Енглеском и Чешком. Селектор финалисте Мундијала Златко Далић пријатно је… »
Селектор Хрвата ни реч о Србији: Добро је што су Шкоти на ЕП

Селектор Хрвата ни реч о Србији: Добро је што су Шкоти на ЕП

Нова 13.11.2020
Фудбалери Шкотске "украли" су Србији прилику да се на Европском првенству наредне године надмећу са Хрватима, Енглезима и Чесима у групној фази. Јасно је да би највише пажње привукао двобој с комшијама Хрватима на завршном… »

Вести дана »