Povezane vesti

"Deda Mraz nosi masku i drži distancu": Dečak se uplašio da će ostati bez poklona zbog korone, odgovor ga je iznenadio

"Deda Mraz nosi masku i drži distancu": Dečak se uplašio da će ostati bez poklona zbog korone, odgovor ga je iznenadio

Mondo 13.11.2020
Deda Mraz nosi masku i može da putuje po svetu zahvaljujući posebnoj dozvoli, izjavio je danas italijanski premijer Đuzepe Konte, u pokušaju da ublaži dečji strah da ove godine neće dobiti poklone. Deda Mraz nosi masku i može da putuje po svetu… »
Italijanski premijer odgovorio dečaku: Deda Mraz mi je garantovao da ima dozvolu da putuje

Italijanski premijer odgovorio dečaku: Deda Mraz mi je garantovao da ima dozvolu da putuje

Radio 021 13.11.2020
Deda Mraz će nositi masku i moći će da putuje širom sveta s potvrdom o kretanju, napisao je na Fejsbuku italijanski premijer Đuzepe Konte u poruci deci zabrinutoj kako će se odvijati Božić. "Deda Mraz mi je garantovao da već ima potvrdu o… »
Italijanski premijer: Deda Mraz ima specijalnu dozvolu za putovanja, obećao je da će nositi masku

Italijanski premijer: Deda Mraz ima specijalnu dozvolu za putovanja, obećao je da će nositi masku

Telegraf 13.11.2020
Konte je pokušao da uteši decu i da ih uveri da ove godine zbog korone neće ostati bez poklona. Deda Mraz nosi masku i može da putuje po svetu zahvaljujući posebnoj dozvoli, izjavio je italijanski premijer Ðuzepe Konte, u pokušaju da ublaži dečji… »
Konte odgovorio dečaku: Deda Mraz nosi masku i ima dozvolu da putuje

Konte odgovorio dečaku: Deda Mraz nosi masku i ima dozvolu da putuje

N1 Info 13.11.2020
Deda Mraz će nositi masku i moći će da putuje širom sveta s potvrdom o kretanju, napisao je danas na Fejsbuku italijanski premijer Đuzepe Konte u poruci deci zabrinutoj kako će se odvijati Božić. "Deda Mraz mi je garantovao da već ima potvrdu o… »

Vesti dana »