Повезане вести

"Деда Мраз носи маску и држи дистанцу": Дечак се уплашио да ће остати без поклона због короне, одговор га је изненадио

"Деда Мраз носи маску и држи дистанцу": Дечак се уплашио да ће остати без поклона због короне, одговор га је изненадио

Мондо 13.11.2020
Деда Мраз носи маску и може да путује по свету захваљујући посебној дозволи, изјавио је данас италијански премијер Ђузепе Конте, у покушају да ублажи дечји страх да ове године неће добити поклоне. Деда Мраз носи маску и може да… »
Италијански премијер одговорио дечаку: Деда Мраз ми је гарантовао да има дозволу да путује

Италијански премијер одговорио дечаку: Деда Мраз ми је гарантовао да има дозволу да путује

Радио 021 13.11.2020
Деда Мраз ће носити маску и моћи ће да путује широм света с потврдом о кретању, написао је на Фејсбуку италијански премијер Ђузепе Конте у поруци деци забринутој како ће се одвијати Божић. "Деда Мраз ми је гарантовао да већ има… »
Италијански премијер: Деда Мраз има специјалну дозволу за путовања, обећао је да ће носити маску

Италијански премијер: Деда Мраз има специјалну дозволу за путовања, обећао је да ће носити маску

Телеграф 13.11.2020
Конте је покушао да утеши децу и да их увери да ове године због короне неће остати без поклона. Деда Мраз носи маску и може да путује по свету захваљујући посебној дозволи, изјавио је италијански премијер Ðузепе Конте, у… »
Конте одговорио дечаку: Деда Мраз носи маску и има дозволу да путује

Конте одговорио дечаку: Деда Мраз носи маску и има дозволу да путује

Н1 Инфо 13.11.2020
Деда Мраз ће носити маску и моћи ће да путује широм света с потврдом о кретању, написао је данас на Фејсбуку италијански премијер Ђузепе Конте у поруци деци забринутој како ће се одвијати Божић. "Деда Мраз ми је гарантовао да… »

Вести дана »