Povezane vesti
"Deda Mraz nosi masku i drži distancu": Dečak se uplašio da će ostati bez poklona zbog korone, odgovor ga je iznenadio
Mondo 13.11.2020
Deda Mraz nosi masku i može da putuje po svetu zahvaljujući posebnoj dozvoli, izjavio je danas italijanski premijer Đuzepe Konte, u pokušaju da ublaži dečji strah da ove godine neće dobiti poklone. Deda Mraz nosi masku i može da putuje po svetu… »
Italijanski premijer odgovorio dečaku: Deda Mraz mi je garantovao da ima dozvolu da putuje
Radio 021 13.11.2020
Deda Mraz će nositi masku i moći će da putuje širom sveta s potvrdom o kretanju, napisao je na Fejsbuku italijanski premijer Đuzepe Konte u poruci deci zabrinutoj kako će se odvijati Božić. "Deda Mraz mi je garantovao da već ima potvrdu o… »
Italijanski premijer: Deda Mraz ima specijalnu dozvolu za putovanja, obećao je da će nositi masku
Telegraf 13.11.2020
Konte je pokušao da uteši decu i da ih uveri da ove godine zbog korone neće ostati bez poklona. Deda Mraz nosi masku i može da putuje po svetu zahvaljujući posebnoj dozvoli, izjavio je italijanski premijer Ðuzepe Konte, u pokušaju da ublaži dečji… »
Konte odgovorio dečaku: Deda Mraz nosi masku i ima dozvolu da putuje
N1 Info 13.11.2020
Deda Mraz će nositi masku i moći će da putuje širom sveta s potvrdom o kretanju, napisao je danas na Fejsbuku italijanski premijer Đuzepe Konte u poruci deci zabrinutoj kako će se odvijati Božić. "Deda Mraz mi je garantovao da već ima potvrdu o… »
Vesti dana »

U Srbiji danas Dan žalosti: Najmanje 59 mrtvih u nezapamćenoj tragediji u Severnoj Makedoniji
Dnevnik pre 15 minutajoš 36 povezanih

BLOG: Studenti u Novom Sadu blokirali Skupštinu grada, reagovala interventna policija
N1 Info pre 11 minutajoš 19 povezanih

Izrael gađao Gazu, najmanje 300 mrtvih, tvrde palestinski izvori
BBC News pre 46 minutajoš 17 povezanih

Studenti u blokadi u Novom Sadu noćas blokirali zgradu Skupštine grada, zovu građane da im se pridruže, policija reagovala (VIDEO, FOTO)
Danas pre 11 minutajoš 8 povezanih

Nastavlja se sednica parlamenta, očekuje se konstatovanje ostavke premijera Vučevića
Beta pre 1 satjoš 9 povezanih