Povezane vesti

Tražim samo mir! Čolina ćerka jednom rečenicom napravila celu pometnju, svi se pitaju šta se dešava (foto)

Tražim samo mir! Čolina ćerka jednom rečenicom napravila celu pometnju, svi se pitaju šta se dešava (foto)

Kurir 13.11.2020
Una Čolić, ćerka Zdravka Čolića, veoma je aktivna na društvenim mrežama a svojim objavama objavama privlači mnogo pažnje, baš kao i ovaj put. Naime, Una je objavila poruku i zaintrigirala mnoge. "Tražim mir, a radi me haos", postavila je u svom… »
"Ovo je užas": Ana Nikolić fotografijom u kratkoj suknji izazvala burne reakcije, jedni je brane - drugi urnišu

"Ovo je užas": Ana Nikolić fotografijom u kratkoj suknji izazvala burne reakcije, jedni je brane - drugi urnišu

Blic 13.11.2020
Otkako je smršala, pevačica Ana Nikolić često skreće pažnju na sebe svojim izgledom, te je tako i novom fotografijom izazvala rasprave na društvenim mrežama. Naime, Ana je pozirala u kratkoj suknji, a zbog njenog izgleda se povela polemika. Dok su… »
"Tražim samo mir, a evo šta mi se: Dešava..." Čolina ćerka zaintrigirala jednom rečenicom

"Tražim samo mir, a evo šta mi se: Dešava..." Čolina ćerka zaintrigirala jednom rečenicom

Blic 13.11.2020
Ćerka Zdravka Čolića, Una Čolić, neretko privlači pažnju svojim objavama na društvenim mrežama, te je tako i ovoga puta. Naime, Una je objavila sledeću poruku: "Tražim mir, a radi me haos", koja je mnoge zaintrigirala, te se svi pitaju zbog… »

Vesti dana »