Повезане вести
Тражим само мир! Чолина ћерка једном реченицом направила целу пометњу, сви се питају шта се дешава (фото)
Курир 13.11.2020
Уна Чолић, ћерка Здравка Чолића, веома је активна на друштвеним мрежама а својим објавама објавама привлачи много пажње, баш као и овај пут. Наиме, Уна је објавила поруку и заинтригирала многе. "Тражим мир, а ради ме хаос"… »
"Тражим само мир, а ево шта ми се: Дешава..." Чолина ћерка заинтригирала једном реченицом
Блиц 13.11.2020
Ћерка Здравка Чолића, Уна Чолић, неретко привлачи пажњу својим објавама на друштвеним мрежама, те је тако и овога пута. Наиме, Уна је објавила следећу поруку: "Тражим мир, а ради ме хаос", која је многе заинтригирала, те се сви… »
"Ово је ужас": Ана Николић фотографијом у краткој сукњи изазвала бурне реакције, једни је бране - други урнишу
Блиц 13.11.2020
Откако је смршала, певачица Ана Николић често скреће пажњу на себе својим изгледом, те је тако и новом фотографијом изазвала расправе на друштвеним мрежама. Наиме, Ана је позирала у краткој сукњи, а због њеног изгледа се… »
Вести дана »
ВИДЕО: Део новосадских студената ступа у бојкот наставе, вечерас нови протест
Радио 021 пре 2 сатајош 43 повезане
Ниједан корак није предузет на штету Србије: Боцан-Харченко о продаји руског удела у НИС-у
Спутник пре 37 минутајош 35 повезаних
Латиновић: Не постоје стварни разлози због којих се и у постојећем правном оквиру не би могло наћи решење за Гренланд (ВИДЕО)
Инсајдер пре 1 сатјош 82 повезане