Povezane vesti

Đokovićev intervju: Sve dok se osećam dobro biću tu još dugo, ne želim sebi da dajem rok upotrebe

Đokovićev intervju: Sve dok se osećam dobro biću tu još dugo, ne želim sebi da dajem rok upotrebe

Mozzart sport 13.11.2020
“Odrastajući u zemlji koja je bila u ratu tokom devedesetih, pod sankcijama, embargom, mislim da mi se mnogo toga dešavalo tokom detinjstva. Tako da sam nekako i navikao na to”. Novak Đoković je uvek bio neko ko je govorio otvorenog srca, uvek je… »
Rat me ojačao, nemoguće je više da mislim samo na tenis: Đokovića nevolje ne mogu da slome, neće praviti kompromise

Rat me ojačao, nemoguće je više da mislim samo na tenis: Đokovića nevolje ne mogu da slome, neće praviti kompromise

Mondo 13.11.2020
Mnoge druge bi slomilo sve što se njemu desilo ove godine, ali ne i Novaka. Mnoge druge bi slomilo sve što se njemu desilo ove godine, ali ne i Novaka Nevezano za rezultat na završnom mastersu u Londonu, Novak Đoković će šesti put završiti godinu… »
Đoković ne razmišlja samo o tenisu: Odrastao sam u zemlji koju je rat pocepao i to mi je pomoglo da budem ono što jesam

Đoković ne razmišlja samo o tenisu: Odrastao sam u zemlji koju je rat pocepao i to mi je pomoglo da budem ono što jesam

Večernje novosti 13.11.2020
NOVAK Đoković završava još jednu sezonu kao najbolji teniser sveta. Osvojio je jedan grend slem, bio je finalista drugog i nesrećno iznbačen sa trećeg, imao je seriju od 26 pobeda i osvojio još dve titule, ali nekako jedan deo teniskog sveta misli… »

Vesti dana »