Povezane vesti

Vučić ne dolazi na suđenja sa opozicionim političarima, Spasić ometao Jeremića

Vučić ne dolazi na suđenja sa opozicionim političarima, Spasić ometao Jeremića

N1 Info 13.11.2020
Lider Narodne stranke Vuk Jeremić još pre dve godine tužio je predsednika Srbije Aleksandra Vučića, jer ga je nazvao vođom međunarodne bande lopova. Jedno pripravno ročište je održano, međutim, onda je došlo do zamene sudija za ovaj slučaj i… »
Jeremić: Očekujem da ću dobiti presudu protiv Vučića, zato što me nazvao šefom međunarodne bande(VIDEO)

Jeremić: Očekujem da ću dobiti presudu protiv Vučića, zato što me nazvao šefom međunarodne bande(VIDEO)

Beta 13.11.2020
Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić, koji više od 40 minuta nije mogao da da izjavu novinarima ispred Palate pravde zbog glasnog vikanja u megafon predsednika Udruženja kidnapovanih i ubijenih Srba sa Kosova i Metohije Sime Spasića, izjavio je da… »
Jeremić pred sudom, Simo Spasić urla, policija ne reaguje

Jeremić pred sudom, Simo Spasić urla, policija ne reaguje

Nova 13.11.2020
Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić izjavio je danas posle suđenja po tužbi protiv predsednika Srbije Aleksandra Vučića zbog uvreda koje je izneo na njegov račun, da Vučić nije imao hrabrosti da se suoči s njim. "Aleksandar Vučić danas nije… »
Jeremić: Očekujem da ću dobiti presudu protiv Vučića, zato što me nazvao šefom medjunarodne bande

Jeremić: Očekujem da ću dobiti presudu protiv Vučića, zato što me nazvao šefom medjunarodne bande

Beta video 13.11.2020
BEOGRAD - Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić je rekao da je sudjenje protiv Aleksandra Vučića počelo pre dve i po godine, kada ga je tužio zato što ga je nazvao ``šefom medjunarodne bande lopova``, što su, kako je naveo, ``laži nezasnovane na… »
Jeremić: Očekujem da ću dobiti presudu protiv Vučića, on je poslao Spasića

Jeremić: Očekujem da ću dobiti presudu protiv Vučića, on je poslao Spasića

N1 Info 13.11.2020
Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić, koji više od 40 minuta nije mogao da da izjavu novinarima ispred Palate pravde zbog glasnog vikanja u megafon predsednika Udruženja kidnapovanih i ubijenih Srba sa Kosova i Metohije Sime Spasića, izjavio je da… »

Vesti dana »