Повезане вести

„Одрастао сам у рату, под санкцијама – тенис ми није више једини фокус“

„Одрастао сам у рату, под санкцијама – тенис ми није више једини фокус“

Вести онлине 13.11.2020
Новак Ђоковић је дао велики интервју за британски „Евенинг стандард“ уочи почетка Завршног Мастерса у Лондону. Први рекет света је обезбедио место на врху АТП листе на крају године, али свакако има велики мотив да освоји овај… »
Новак и у Лондону размишља о домовини: Причао о најважнијем такмичењу на коме жели да нам донесе злато!

Новак и у Лондону размишља о домовини: Причао о најважнијем такмичењу на коме жели да нам донесе злато!

Мондо 13.11.2020
Новак Ђоковић је стигао на завршни мастерс сезоне у Паризу. Новак Ђоковић је стигао на завршни мастерс сезоне у Паризу. Најбољи тенисер света Новак Ђоковић ће завршити ову годину као први рекет света, а на заслужени одмор иде… »
Новакова рак рана: Ђоковић и у Лондону причао о јединој неоствареној жељи

Новакова рак рана: Ђоковић и у Лондону причао о јединој неоствареној жељи

Вечерње новости 13.11.2020
НОВАК Ђоковић је изазвао много пажње у Лондону, а најбољи тенисер света не крије да му је недостајао Вимблдон. Поред поменутог грен слема Србин је причао и о Олимпијским играма његовој највећој рак рани. - Недостајало ми је да… »
Ђоковић у Лондону напада два рекорда федерера: Новак ће их титулом сигурно оборити, али под једним условом!

Ђоковић у Лондону напада два рекорда федерера: Новак ће их титулом сигурно оборити, али под једним условом!

Мондо 13.11.2020
Време је за Завршни мастерс. Време је за Завршни мастерс. Крај тениске године већ пуних 50 година стиже након одигравања Завршног мастерса. Осморица најбољих у календарској години се боре за врло престижан трофеј, а ове године… »

Вести дана »