Povezane vesti
Đoković o neuspehu ‘orlova’: ‘Znam kakav je to osećaj’
Hot sport 13.11.2020
Najbolji teniser na svetu, Novak Đoković, osvrnuo se na krah fudbalske reprezentacije Srbije u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo. ‘Orlovi’ su poraženi od Škotske u Beogradu posle penala i tako su izgubili šansu da se posle 20 godina nađu na… »
Novakova poruka fudbalerima: Teško mi je, kao i vama!
Mondo 13.11.2020
Prvi reket sveta se nadao odlasku na Euro. Prvi reket sveta se nadao odlasku na Euro. Dok juri rekorde i nada se da će se i definitivno krunisati kao najbolji teniser sveta svih vremena Novak Đoković ne propušta mečeve fudbalske reprezentacije… »
Oglasio se Novak: Evo šta je Đoković rekao o debaklu Srbije
Večernje novosti 13.11.2020
NAJBOLjI teniser sveta Novak Đoković nalazi se u Londonu gde se sprema za Završni turnir, ali ga to nije sprečilo da isprati utakmicu Srbije protiv Škotske. Naš as je prokomentarisao težak poraz izabranika Ljubiše Tumabkovića. - Gledao sam i bio… »
Vesti dana »
Si Đinping Bajdenu: Kina će raditi na blagoj tranziciji odnosa sa SAD
Danas pre 3 satajoš 2 povezane
Vučić i Mali obišli radnike na gradilištu EXPO: Srbija napreduje i ubrzano se menja (foto, video)
Blic pre 5 satijoš 2 povezane
Jp: Putevi Srbije: Most preko železničke pruge u Mladenovcu bezbedan za saobraćaj
Blic pre 6 satijoš 1 povezana
Vladimir Pajić: Vlada ukidanjem zaštite za Generalštab briše 200 godina očuvanja kulturnog nasleđa
Danas pre 9 satijoš 1 povezana