Povezane vesti
Katarina Žutić: Žene danas tretiraju kao u srednjem veku
N1 Info 13.11.2020
"Što se tretmana prema ženama tiče, mi živimo u nekom kvazisrednjem veku u današnjem vremenu. Ali mislim da to ne važi samo za odnos prema ženama. Mislim da je to prosto društvo koje je, nažalost, regresiralo. U nekom civilizacijskom smislu smo… »
Katarina Žutić: Nas žene danas tretiraju kao u srednjem veku
Nova 13.11.2020
"Što se tretmana prema ženama tiče, mi živimo u nekom kvazisrednjem veku u današnjem vremenu. Al' mislim da to ne važi samo za odnos prema ženama. Mislim da je to prosto društvo koje je, nažalost, regresiralo. U nekom civilizacijskom smislu smo… »
Ana Franić o filmu “Ime naroda”
Nova 13.11.2020
U četvrtak je sa početkom od 20 časova u Kombank dvorani održana premijera filma "Ime naroda". Ana Franić, jedna od glavnih glumica u filmu, govorila je za Nova.rs o svojoj ulozi, ali i uporedila vreme u filmu sa današnjim stanjem društva u Srbiji.… »
Ana Franić: Živimo u bljuzgi primitivizma i neukusa
Nova 13.11.2020
Juče je sa početkom od 20 časova u Kombank dvorani održana premijera filma "Ime naroda". Ana Franić, jedna od glavnih glumica u filmu, govorila je za Nova.rs o svojoj ulozi, ali i uporedila vreme u filmu sa današnjim stanjem društva u Srbiji. “Ja… »
Dragan Petrović Pele: Šta mi Srbi imamo od izbora u SAD?
Nova 13.11.2020
Juče je sa početkom od 20 časova u Kombank dvorani održana premijera filma "Ime naroda". Za portal Nova.rs je, između ostalog, govorio i glumac Dragan Petrović Pele, koji je objasnio da film govori o časti i istoriji Srbije koja je, kako smatra… »
Vesti dana »
FOTO, VIDEO: Završena protestna šetnja duž "Bulevara krvavih ruku", zabeleženi manji incidenti
Radio 021 pre 2 satajoš 17 povezanih
Đilas: Pendrek sa nalepnicom „AV“ koji nosi jedan od policajaca u kordonu najbolje pokazuje gde sada živimo
Danas pre 41 minutajoš 28 povezanih
Napadnut izrael! Bombe padaju na Tel aviv? Na meti Ašdod, Haifa i drugi gradovi! Rakete ciljaju vojne baze, ljudi beže! (foto/video)
Kurir pre 47 minutajoš 40 povezanih