Повезане вести

Катарина Жутић: Жене данас третирају као у средњем веку

Катарина Жутић: Жене данас третирају као у средњем веку

Н1 Инфо 13.11.2020
"Што се третмана према женама тиче, ми живимо у неком квазисредњем веку у данашњем времену. Али мислим да то не важи само за однос према женама. Мислим да је то просто друштво које је, нажалост, регресирало. У неком… »
Катарина Жутић: Нас жене данас третирају као у средњем веку

Катарина Жутић: Нас жене данас третирају као у средњем веку

Нова 13.11.2020
"Што се третмана према женама тиче, ми живимо у неком квазисредњем веку у данашњем времену. Ал' мислим да то не важи само за однос према женама. Мислим да је то просто друштво које је, нажалост, регресирало. У неком… »
Ана Франић о филму “Име народа”

Ана Франић о филму “Име народа”

Нова 13.11.2020
У четвртак је са почетком од 20 часова у Комбанк дворани одржана премијера филма "Име народа". Ана Франић, једна од главних глумица у филму, говорила је за Нова.рс о својој улози, али и упоредила време у филму са данашњим… »
Ана Франић: Живимо у бљузги примитивизма и неукуса

Ана Франић: Живимо у бљузги примитивизма и неукуса

Нова 13.11.2020
Јуче је са почетком од 20 часова у Комбанк дворани одржана премијера филма "Име народа". Ана Франић, једна од главних глумица у филму, говорила је за Нова.рс о својој улози, али и упоредила време у филму са данашњим стањем… »
Драган Петровић Пеле: Шта ми Срби имамо од избора у САД?

Драган Петровић Пеле: Шта ми Срби имамо од избора у САД?

Нова 13.11.2020
Јуче је са почетком од 20 часова у Комбанк дворани одржана премијера филма "Име народа". За портал Нова.рс је, између осталог, говорио и глумац Драган Петровић Пеле, који је објаснио да филм говори о части и историји Србије која… »

Вести дана »