Povezane vesti
Katarina Žutić: Žene danas tretiraju kao u srednjem veku
N1 Info 13.11.2020
"Što se tretmana prema ženama tiče, mi živimo u nekom kvazisrednjem veku u današnjem vremenu. Ali mislim da to ne važi samo za odnos prema ženama. Mislim da je to prosto društvo koje je, nažalost, regresiralo. U nekom civilizacijskom smislu smo… »
Katarina Žutić: Nas žene danas tretiraju kao u srednjem veku
Nova 13.11.2020
"Što se tretmana prema ženama tiče, mi živimo u nekom kvazisrednjem veku u današnjem vremenu. Al' mislim da to ne važi samo za odnos prema ženama. Mislim da je to prosto društvo koje je, nažalost, regresiralo. U nekom civilizacijskom smislu smo… »
Ana Franić o filmu “Ime naroda”
Nova 13.11.2020
U četvrtak je sa početkom od 20 časova u Kombank dvorani održana premijera filma "Ime naroda". Ana Franić, jedna od glavnih glumica u filmu, govorila je za Nova.rs o svojoj ulozi, ali i uporedila vreme u filmu sa današnjim stanjem društva u Srbiji.… »
Ana Franić: Živimo u bljuzgi primitivizma i neukusa
Nova 13.11.2020
Juče je sa početkom od 20 časova u Kombank dvorani održana premijera filma "Ime naroda". Ana Franić, jedna od glavnih glumica u filmu, govorila je za Nova.rs o svojoj ulozi, ali i uporedila vreme u filmu sa današnjim stanjem društva u Srbiji. “Ja igram… »
Dragan Petrović Pele: Šta mi Srbi imamo od izbora u SAD?
Nova 13.11.2020
Juče je sa početkom od 20 časova u Kombank dvorani održana premijera filma "Ime naroda". Za portal Nova.rs je, između ostalog, govorio i glumac Dragan Petrović Pele, koji je objasnio da film govori o časti i istoriji Srbije koja je, kako smatra, manje… »
Vesti dana »
Oblačno i hladno u Srbiji: Kiša, susnežica i sneg u planinama i nižim predelima
Serbian News Media pre 59 minutajoš 14 povezanih
Evropa traži više vremena nakon što je postavila rok za postizanje dogovora sa Ukrajinom
Bloomberg Adria pre 55 minutajoš 15 povezanih
Godišnjica napada na studente FDU: Protesti u Beogradu, Nišu i Čačku
Radio 021 pre 1 satjoš 7 povezanih
Istoričar Milivoj Bešlin: „Iz diktature se ne izlazi civilizovano, svako odlaganje izbora podiže cenu političkog raspleta“
Serbian News Media pre 45 minutajoš 5 povezanih