Povezane vesti
Zvezda "južnog vetra" godinama radio na građevini: Onda je jedan poziv promenio sve!
Mondo 13.11.2020
Neočekivana ponuda mu je izmenila planove. Neočekivana ponuda mu je izmenila planove. Miloš Petrović danas je popularan mladi glumac i zvezda mnogih domaćih hit serija i filmova, među kojima su " Južni vetar", " Tajkin", " Senke nad Balkanom"… »
Naš glumac je godinama radio na građevini, a jedan poziv je sve promenio i danas je baš uspešan
Blic 13.11.2020
Naš glumac Miloš Petrović priznao je da je radio na građevini čak šest ili sedam godina, a onda se sasvim slučajno vratio u svet glume. - Moja majka je građevinski inženjer i rekla mi je da postoji velika potreba za radnicima. Odlučio sam da se… »
Vesti dana »

(BLOG) Studenti dočekani u Varaždinu uz „Za milion godina“, na dočeku i gradonačelnik i hrvatski poslanici, 13. dan blokade RTS
N1 Info pre 36 minutajoš 40 povezanih

Svi mislili da će padati kiša za Prvi maj, stigla nova prognoza: Sprema se obrt i prava letnja temperatura
Pravda pre 3 satajoš 28 povezanih

Nikola Jokić postigao ono što nije ni veliki Majkl Džordan: Srbin dostigao rekord star preko pola veka
Mondo pre 9 satijoš 27 povezanih

Automobil uleteo u masu na festivalu u Vankuveru: Najmanje 11 osoba stradalo, više od 20 povređeno
Euronews pre 1 satjoš 42 povezane