Povezane vesti
Dino merlin se oglasio iz Sarajeva! Pevač otkrio svoj recept za uspeh, pa istakao na šta je najviše ponosan u životu!
Kurir 13.11.2020
Za svega nedelju dana pesma Dina Merlina „Mi“ dobila je više od sedam miliona pregleda i Dino je tako dospeo na trending liste, pa otkrio koliko mu ove brojke znače. "Mnogo mi je drago da nakon toliko godina uspevam u tome da me slušaju i mladi ljudi… »
Dino Merlin otkrio sve o zdravstvenim problemima i da se iza bine odvijala prava drama: "Rekao sam momcima, ako se onesvestim"
Blic 13.11.2020
Dino Merlin se uključio uživo iz Sarajeva u emisiju “Kec na jedanaest” i otkrio da ponosan na uspeh svoje pesme “Mi”, ali i da je sada naučio šta znači reč trending. - Moram da idem u korak sa vremenom, pa sam eto sada naučio i tu novu reč trending -… »
Vesti dana »

Nevreme preti celoj Hrvatskoj: Na snazi meteoalarmi, evo gde se očekuju najjače oluje
Telegraf pre 31 minutajoš 18 povezanih

Ukrajinski dronovi razneli najveću putinovu rafineriju! Treštale eksplozije (foto/video)
Alo pre 47 minutajoš 10 povezanih

Šta Frankfurter algemajne cajtung piše o odnosu Vučića sa Putinom i Konard Adenauer fondacijom?
Danas pre 32 minutajoš 1 povezana

Kamioni čekaju do dva sata: Bez zadržavanja na naplatnim rampama i na graničnim prelazima za putnička vozila
Blic pre 11 satijoš 4 povezane

Jumko i Komrad platili 120.000 za prevoz radnika na skup naprednjaka u Vranjskoj Banji
Vranje news pre 2 minutajoš 2 povezane