Povezane vesti
Ćurović zaplakao u emisiji: Bio sam beskućnik
Nova 13.11.2020
Glumac Slaviša Ćurović ispričao je potresne detalje iz svog života u emisiji "Praktična žena". Naime, Ćurović je na samom početku svog gostovanja rekao da mu majka nije dozvolila da gradi boksersku karijeru. “Ja sam Srbin iz Crne Gore. Majka mi nije dala… »
"Pre šest godina mi je majka umrla na rukama, bio sam beskućnik u Beogradu, razveo sam se" Srpski glumac se rasplakao u…
Blic 13.11.2020
Slaviša Čurović u otvorio je dušu i osvrnuo se na svoju prošlost, a njegova ispovest malo koga će ostaviti ravnodušnim. Na samom početku gostovanja u "Praktičnoj ženi Slaviša je poručio da mu majka nije dozvolila da gradi boksersku karijeru. - Ja sam… »
Vesti dana »

(Video) Šepa, pa zastaje na jednom mestu! Da li je ovo snimak osumnjičenog neposredno pre ubistva Čarlija Kirka?
Blic pre 29 minutajoš 36 povezanih

Novi potop stiže u Srbiju, evo i kada: Ovi delovi biće prvi na udaru pljuskova sa grmljavinom, moguće i oluje
Telegraf pre 9 minutajoš 27 povezanih

UKRAJINSKA KRIZA Napadi na centar za obuku Zaporoške nuklearke, Moskvu i Lenjingrad; Počele vežbe Rusije i Belorusije Zapad-2025
RTV pre 1 satjoš 22 povezane

Govor Saše matića rasplakao javnost Pevač se obrati ćerki Tari, a onda je na gala slavlju nastao muk
Alo pre 54 minutajoš 19 povezanih