Повезане вести

Новак без притиска ‘јуриша’ на титулу у Лондону: ‘Не оптерећује ме то, и даље сам број један’

Новак без притиска ‘јуриша’ на титулу у Лондону: ‘Не оптерећује ме то, и даље сам број један’

Хот спорт 14.11.2020
У првом колу турнира у Лондону, Новак ће се састати са Дијегом Шварцманом, а меч је на програму у понедељак од 15 часова. У последњих пет међусобних дуела, свих пет пута је српски тенисер изашао као победник, тако да се надамо… »
ВТФ: Новак побеђивао више него сви остали заједно

ВТФ: Новак побеђивао више него сви остали заједно

Н1 Инфо 14.11.2020
Занимљива статистика објављена је уочи Завршног мастерса - Новак Ђоковић остварио је више победа на турниру најбољих у сезони него сви остали овогодишњи учесници заједно. Србин је Завршни мастерс освајао пет пута у каријери… »
Ноле сам против свих: Најбољи тенисер света има више победа од седам осталих финалиста Мастерса заједно

Ноле сам против свих: Најбољи тенисер света има више победа од седам осталих финалиста Мастерса заједно

Вечерње новости 14.11.2020
НАЈБОЉИ тенисер света Новак Ђоковић има више победа на завршним турнирима сезоне од свих седам осталих чесника овогодишњег финала заједно! Ђоковић је у досадашњих 12 наступа остварио скор од 36 победа и 14 пораза. Рафаел… »
Ђоковић открио хоће ли играти на Олимпијским играма

Ђоковић открио хоће ли играти на Олимпијским играма

Вести онлине 14.11.2020
Најбољи тенисер света Новак Ђоковић говорио је на конференцији за медије уочи старта финалног мастерса у Лондону о самом турниру, као и о плановима за будућност. Ђоковић ће се у првом колу групе ,,Токио 1970“ Завршног мастерса… »
Ни Новак, ни надал - Ђоковић изненадио одговором: Двојицу "види" као фаворите у Лондону, а ту не види ни себе ни Шпанца

Ни Новак, ни надал - Ђоковић изненадио одговором: Двојицу "види" као фаворите у Лондону, а ту не види ни себе ни Шпанца

Мондо 14.11.2020
Светски број један јуриша на још један пехар. Светски број један јуриша на још један пехар. Најбољи тенисер света Новак Ђоковић започеће последњи турнир ове сезоне у понедељак, када стартује на завршном мастерсу сезоне… »

Вести дана »