Povezane vesti
Ugostitelji: Čudno da smo mi "leglo zaraze", a ne gradski prevoz ili tržni centri
Radio 021 14.11.2020
Miša Relić iz Udruženja barova i noćnih klubova rekao je danas za RTS da je "čudno" da su barovi "leglo zaraze korona virusa", a ne gradski prevoz ili tržni centri. "Meni je prosto neverovatno da smo mi leglo zaraze gde trenutno radimo sa 25 odsto… »
Udruženje barova: Nismo leglo zaraze koronavirusa
N1 Info 14.11.2020
Miša Relić iz Udruženja barova i noćnih klubova rekao je za RTS da očekuje od grada Beograda da se smanji renta shodno situaciji na terenu i da od toga neće odustati, uz ocenu da mu je "čudno" da su barovi leglo zaraze koronavirusa, a ne gradski prevoz… »
Klubovi: Kako smo mi leglo zaraze, a nisu autobusi?
Danas 14.11.2020
Šta traži a šta predlaže Udruženje barova i noćnih klubova Miša Relić iz Udruženja barova i noćnih klubova rekao je za RTS da očekuje od grada Beograda da se smanji renta shodno situaciji na terenu i da od toga neće odustati. Oni koji od barova žive… »
Vesti dana »
'Amerika pregovara sama sa sobom': Teheran; svet u strahu od recesije
BBC News pre 29 minutajoš 26 povezanih
Jokićeva majstorija kojom je doneo pobedu Denveru protiv Finiksa (VIDEO)
Danas pre 29 minutajoš 48 povezanih
Alarm celoj Srbiji! Stiže drastična promena vremena, RHMZ se hitno oglasio: Kiša, sneg i opasno zahlađenje već u petak!
Blic pre 1 satjoš 22 povezane
Tramp: Svi iranski lideri su nestali; IRGC pokrenuo novi talas operacije "Pravo obećanje 4", gađani ciljevi u četiri zemlje
RTS pre 14 minutajoš 16 povezanih
Još jedna lepotica iz susedstva se pojavila u loži Janika Sinera, smuvao Bosanku, a sada je i ona došla
Telegraf pre 54 minutajoš 21 povezana