Povezane vesti
Voditeljka Zadruge napunila 40 godina: Iznenađenje stiglo tačno u ponoć (foto)
Mondo 14.11.2020
"Vaspitana sam da budem šmeker i car, mamina dama i tatin delija! Da imam kodekse, da idem za svojim snovima, da širim svoja krila... I da volim ovaj život", napisala je Dušica. "Vaspitana sam da budem šmeker i car, mamina dama i tatin delija! Da… »
Dušica Jakovljević slavi 40. rođendan: Roditelji je iznenadili u ponoć, a evo kako njen tata izgleda
Telegraf 14.11.2020
- Imala sam budžu neku na glavi od težine porođaja, ali mama kaže da sam joj se osmehnula čim su me prineli - napisala je Dušica. Voditeljka Dušica Jakovljević, danas, 14. novembra, proslavlja svoj 40. rođendan, a u ponoć su je iznendalili… »
Dušica Jakovljević povodom 40. rođendana otkrila priču o svom rođenju i rasplakala fanove! (FOTO)
Vesti online 14.11.2020
Voditeljka Dušica Jakovljević danas puni 40 godina, a u ponoć su je iznenadili mama i tata koji su joj na kućni prag doneli rođendansku tortu. Oduševljena slavljenica nije krila sreću, a putem Instagrama odlučila je da se zahvali svima na… »
"Imala sam budžu na glavi od težine porođaja, posle sedam dana mučenja..." Srpska voditeljka emotivnom porukom naterala…
Blic 14.11.2020
Voditeljka Dušica Jakovljević danas puni 40 godina, a u ponoć su je iznenadili roditelji koji su joj na kućni prag doneli tortu. Čestitke za Dušicu pristižu u velikom broju, a voditeljka ne krije da ju je do suza dirnuo gest mame i tate, koji su… »
Vesti dana »
Ubistvo ruskog generala u Moskvi: Priveden osumnjičeni Uzbekistanac
BBC News pre 1 satjoš 21 povezana
Ovo je ubica putinovog generala! Objavljen snimak Federalne službe bezbednosti (FSB) Rusije na kojem objašnjava kako je izvršio likvidaciju u Moskvi (video)
Kurir pre 19 minutajoš 14 povezanih
Odalović: Vraćanje Deklaraciji o nestalima daje nadu porodicama, Priština je bila prepreka
RTV pre 18 minutajoš 10 povezanih
VJT: Identifikovani osumnjičeni za napad ispred FDU, saslušanja planirana za 9. i 10. januar
RTV pre 18 minutajoš 8 povezanih