Повезане вести
Водитељка Задруге напунила 40 година: Изненађење стигло тачно у поноћ (фото)
Мондо 14.11.2020
"Васпитана сам да будем шмекер и цар, мамина дама и татин делија! Да имам кодексе, да идем за својим сновима, да ширим своја крила... И да волим овај живот", написала је Душица. "Васпитана сам да будем шмекер и цар, мамина дама и… »
Душица Јаковљевић слави 40. рођендан: Родитељи је изненадили у поноћ, а ево како њен тата изгледа
Телеграф 14.11.2020
- Имала сам буџу неку на глави од тежине порођаја, али мама каже да сам јој се осмехнула чим су ме принели - написала је Душица. Водитељка Душица Јаковљевић, данас, 14. новембра, прославља свој 40. рођендан, а у поноћ су је… »
Душица Јаковљевић поводом 40. рођендана открила причу о свом рођењу и расплакала фанове! (ФОТО)
Вести онлине 14.11.2020
Водитељка Душица Јаковљевић данас пуни 40 година, а у поноћ су је изненадили мама и тата који су јој на кућни праг донели рођенданску торту. Одушевљена слављеница није крила срећу, а путем Инстаграма одлучила је да се захвали… »
"Имала сам буџу на глави од тежине порођаја, после седам дана мучења..." Српска водитељка емотивном поруком натерала сузе…
Блиц 14.11.2020
Водитељка Душица Јаковљевић данас пуни 40 година, а у поноћ су је изненадили родитељи који су јој на кућни праг донели торту. Честитке за Душицу пристижу у великом броју, а водитељка не крије да ју је до суза дирнуо гест маме… »
Вести дана »
Током ноћи 14 екипа наставиће чишћење снега у Мионици: Комунална инспекција изрекла забрану кретања кроз парк
Блиц пре 7 сатијош 1 повезана
ТРАМПУ ЈЕ САМО НЕБО ГРАНИЦА: "Не занима ме међународно право, морал је једино ограничење моје моћи"!
Курир пре 4 сатијош 2 повезане
Балкански дипломата предводиће Трампов одбор за мир у Гази: Некадашњи изасланик УН преузима кључну улогу у надзору примирја
Курир пре 3 сатајош 1 повезана