Повезане вести

Водитељка Задруге напунила 40 година: Изненађење стигло тачно у поноћ (фото)

Водитељка Задруге напунила 40 година: Изненађење стигло тачно у поноћ (фото)

Мондо 14.11.2020
"Васпитана сам да будем шмекер и цар, мамина дама и татин делија! Да имам кодексе, да идем за својим сновима, да ширим своја крила... И да волим овај живот", написала је Душица. "Васпитана сам да будем шмекер и цар, мамина дама и… »
Душица Јаковљевић слави 40. рођендан: Родитељи је изненадили у поноћ, а ево како њен тата изгледа

Душица Јаковљевић слави 40. рођендан: Родитељи је изненадили у поноћ, а ево како њен тата изгледа

Телеграф 14.11.2020
- Имала сам буџу неку на глави од тежине порођаја, али мама каже да сам јој се осмехнула чим су ме принели - написала је Душица. Водитељка Душица Јаковљевић, данас, 14. новембра, прославља свој 40. рођендан, а у поноћ су је… »
Душица Јаковљевић поводом 40. рођендана открила причу о свом рођењу и расплакала фанове! (ФОТО)

Душица Јаковљевић поводом 40. рођендана открила причу о свом рођењу и расплакала фанове! (ФОТО)

Вести онлине 14.11.2020
Водитељка Душица Јаковљевић данас пуни 40 година, а у поноћ су је изненадили мама и тата који су јој на кућни праг донели рођенданску торту. Одушевљена слављеница није крила срећу, а путем Инстаграма одлучила је да се захвали… »
"Имала сам буџу на глави од тежине порођаја, после седам дана мучења..." Српска водитељка емотивном поруком натерала сузе…

"Имала сам буџу на глави од тежине порођаја, после седам дана мучења..." Српска водитељка емотивном поруком натерала сузе…

Блиц 14.11.2020
Водитељка Душица Јаковљевић данас пуни 40 година, а у поноћ су је изненадили родитељи који су јој на кућни праг донели торту. Честитке за Душицу пристижу у великом броју, а водитељка не крије да ју је до суза дирнуо гест маме… »

Вести дана »