Povezane vesti
Kreten me je ostavio jer sam pevačica: Zorica otvoreno o narkoticima i ljubavnom životu - "nije mogao to da podnese"!
Mondo 14.11.2020
Podelila životnu priču! Podelila životnu priču! Zorica Erić, pevačica koja je pored pobede u muzičkom takmičenju "Nikad nije kasno" dospela u žižu javnosti i zbog nekadašnjeg poročnog života sa kojim se izborila i koji nikad nije krila, podelila je još… »
"Suprug me je ostavio, jer sam pevačica": Jedva se izvukla iz narkomanije, otvoreno priča o svojim porocima
Blic 14.11.2020
Zoricu Erić, pevačicu, svi smo upoznali kao velikog borca koji je uspeo da pobedi poroke. Od prvog pojavljivanja u šouu "Nikad nije kasno", pa sve do pobede Zorica nije krila da je vodila bitku sa porocima, kao i da se izlečila od pića i narkomanije. Ona… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza za sredu, 8. jul: Sutra prolazno naoblačenje sa kišom
Serbian News Media pre 54 minutajoš 43 povezane
Vučić se sastao sa predsednikom Vrhovne rade Ukrajine Ruslanom Stefančukom
Euronews pre 44 minutajoš 21 povezana
Rasprava poslanika SSP-a i ministarke Đurđević Stamenkovski o zakonu o roditelju-negovatelju
Beta pre 1 satjoš 22 povezane
VJT u Beogradu: Spisi predmeta protiv Milića nisu prosleđeni Prvom osnovnom tužilaštvu
RTV pre 34 minutajoš 21 povezana
Osamnaest osoba povređeno u ekspozijama u Damasku, Makronova poseta se nastavlja po planu
Radio sto plus pre 49 minutajoš 20 povezanih