Povezane vesti
Prvo predavanje iz crvene zone kovid bolnice: Prof. Lalić nije dopustio da znanje čeka zbog korone
Telegraf 14.11.2020
"Mi smo kompletnu situaciju tog mog javljanja iz crvene zone stavili u drugi plan, to nije tema da li se ja javljam iz moje kancelarije, od kuće ili iz bolnice" Profesor Bojan Lalić sa Fakulteta tehničkih nauka u Novom Sadu i šef departmana za… »
Novosadski profesor održao studentima predavanje iz kovid bolnice
Moj Novi Sad 14.11.2020
Profesor Bojan Lalić sa Fakulteta tehničkih nauka u Novom Sadu i šef departmana za industrijsko inženjerstvo, održao je predavanje svojim studentima i to iz crvene zone kovid bolnice Kliničkog centra Vojvodine! Naravno, predavanje je održano na… »
Profesor iz Novog Sada zaražen koronom, koji drži predavanja iz bolničkog kreveta je najveći car
Noizz 14.11.2020
Profesor Bojan Lalić sa Fakulteta tehničkih nauka u Novom Sadu i šef departmana za industrijsko inženjerstvo, održao je predavanje svojim studentima i to iz crvene zone kovid bolnice Kliničkog centra Vojvodine. Naravno, predavanje je održano na… »
Vesti dana »
Blic saznaje: Popodne obraćanje Vučića, Vučevića i Ane Brnabić! Razlog još nepoznat, izvor Blica tvrdi: Radi se o važnim odlukama
Blic pre 3 satajoš 2 povezane
Evropska unija nezadovoljna: Izbori u Belorusiji nelegitimni, nastavljamo sa restriktivnim merama
Blic pre 4 satijoš 1 povezana
Planinar sa povredom glave zaglavljen među stenama: Detalji drame u Sićevačkoj klisuri
Blic pre 6 satijoš 1 povezana
"Da budemo narod koji se drži svojih vrednosti": Ministar Milićević u Kumanovu na akademiji povodom Savindana
Blic pre 53 minutajoš 1 povezana