Povezane vesti

Prvo predavanje iz crvene zone kovid bolnice: Prof. Lalić nije dopustio da znanje čeka zbog korone

Prvo predavanje iz crvene zone kovid bolnice: Prof. Lalić nije dopustio da znanje čeka zbog korone

Telegraf 14.11.2020
"Mi smo kompletnu situaciju tog mog javljanja iz crvene zone stavili u drugi plan, to nije tema da li se ja javljam iz moje kancelarije, od kuće ili iz bolnice" Profesor Bojan Lalić sa Fakulteta tehničkih nauka u Novom Sadu i šef departmana za… »
Novosadski profesor održao studentima predavanje iz kovid bolnice

Novosadski profesor održao studentima predavanje iz kovid bolnice

Moj Novi Sad 14.11.2020
Profesor Bojan Lalić sa Fakulteta tehničkih nauka u Novom Sadu i šef departmana za industrijsko inženjerstvo, održao je predavanje svojim studentima i to iz crvene zone kovid bolnice Kliničkog centra Vojvodine! Naravno, predavanje je održano na… »
Profesor iz Novog Sada zaražen koronom, koji drži predavanja iz bolničkog kreveta je najveći car

Profesor iz Novog Sada zaražen koronom, koji drži predavanja iz bolničkog kreveta je najveći car

Noizz 14.11.2020
Profesor Bojan Lalić sa Fakulteta tehničkih nauka u Novom Sadu i šef departmana za industrijsko inženjerstvo, održao je predavanje svojim studentima i to iz crvene zone kovid bolnice Kliničkog centra Vojvodine. Naravno, predavanje je održano na… »

Vesti dana »